Svetlana Matvievici (orheianca) – cine sunt și ce fac?

By  |  4 Comments

În 2014, când am creat acest blog, voiam să rămân incognito. Recunosc, la început nu aveam curaj să spun multe despre mine și nici nu-mi doream acest lucru. O parte dintre cititorii mei și acum o cunosc doar pe Orheianca, mai puțin pe cea care stă în spatele acestui blog.

romania 2015

Sunt Svetlana Matvievici, conform cifrelor din buletin, am peste 30 de ani, iar conform stării de spirit nu am mai mult de 24 🙂 . M-am născut în Orhei, aici am copilărit, am învățat și tot aici m-am întors, după o perioadă de trai în alt oraș.

Cea mai mare realizare a mea are ochii ca ciocolata (cum spune ea) și poartă numele Lia-Anastasia. Ea e minunea mea, motivația mea și sensul vieții mele!

Sunt o persoană activă, cu gândire pozitivă, care crede că doar prin propriul exemplu poți schimba lumea din jurul tău. Îmi place să citesc, să joc șah, să înot, să fac poze, să merg pe bicicletă și să urc pe munte.

Inclusă în Topul femeilor cu blog, de urmărit din Moldova, în Top 30 bloggeri de travel din România și în Top 83 bloggeri de urmărit din Europa, în lista travel bloggerilor din Moldova, care inspiră.

Premii 

Premiată în ianuarie 2016 la Gala premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România 2015, pentru promovarea Basarabiei pe online.

Premiul special la festivalul european „Turism și Strategie” din Dubrovnik, Croația.

Premiul 3 la categoria Bloggers Projects la Webstock Awards – cea mai mare conferință de Social Media din România.

Premiul 2 la categoria Bloggers Projects la Etravel Awards din România.

Aparițiile în presă le găsiți aici.

DSC_3223

foto credit: Adrian Platon

Ce fac?

Promovez oamenii pozitivi, locurile frumoase și evenimentele interesante!

Îmi place să călătoresc, să hoinăresc pe străzi, pe dealuri, pe munți și văi, să simt energia și vibrațiile orașelor și să vă povestesc pe blog impresiile, poate vă molipsesc și voi de aventură 😉 . Îmi place să descopăr oameni noi și să învăț câte ceva de la fiecare.

Nu scriu despre politică și nu arunc cu rahat în oameni. Dacă doriți articole de PR negru, vă rog să-mi ocoliți blogul și să vă adresați în altă parte. Acesta este un blog pozitiv!

Travel.Love.Discover 

Proiecte:

Descoperă Moldova – e proiectul meu de suflet, lansat în primăvara lui 2015, care își propune să promoveze Moldova pe online și să încurajeze tinerii, în special pe cei din România, să ne viziteze și să ne descopere țara.

„Descoperă Moldova – Drumul Vinului 2015” – a doua activitate din cadrul proiectului „Descoperă Moldova”. Urmează și alte activități de promovare a țarii, cu participarea bloggerilor, vloggerilor și instagramerilor din Moldova și România.

Instameet #DescoperaMoldova 2016 – a treia activitate din cadrul proiectului „Descoperă Moldova”.

Facem un bine – e o comunitate online, unde încercăm să ajutăm familiile social-vulnerabile.

Campania „Consumați vin de calitate, în cantități moderate” are misiunea de a promova cultura vinului, a consumului de vin de calitate, de a susține vinificatorii autohtoni, de a familiariza participantele la evenimentele din cadrul campaniei cu tipurile și soiurile de vin din Moldova și nu în ultimul de a încuraja consumul moderat de vin.

„Orhei – oraș frumos” se vrea a fi un proiect de artă urbană, care va schimba imaginea orașului Orhei și va încuraja tinerii talentați să se implice în viața socială.

#VisitOrhei – cel mai recent proiect al meu, prin care mi-am propus să popularizez conceptul de „fii turist la tine acasă” prin organizarea plimbărilor fotografice prin raionul Orhei.

Svetlana Matvievici - Orheianca.eu

Cum poți ajuta acest blog?

1. Să-l citești cu fruntea descrețită și cu gândire pozitivă 😉 .

2. Să dai like paginii de Facebook – Orheianca.eu.

3. Să distribui pe profilurile tale de Facebook, Google+, Twitter sau Odnoklassniki articolele care îți plac.

4. Să vii cu idei, propuneri de noi subiecte pentru articole, care crezi că ar fi interesante și utile pentru cititori.

5. Să participi la concursurile și evenimentele organizate de mine.

Cum te poate ajuta acest blog pe tine?

 

Ai o afacere în domeniul turismului, o pensiune, hotel, restaurant, organizezi evenimente, faci ceva interesant pentru tineri și ai nevoie de promovare pe online? Scrie-mi, pot să te ajut.

Organizez campanii de promovare, vizite de informare, degustări de vin, concursuri pe blog, care au ca scop creșterea vizibilității și crearea de conținut în mediul online, de către bloggeri, vloggeri, instagrammeri și fotografi.

Scriu recenzii pe produsele pe care le folosesc și la localurile pe care le vizitez.

Cum mă poți contacta?

Telefon: +37360808597

E-mail: svetlana.matvievici@gmail.com

Facebook: Orheianca.eu

Instagram: @orheianca

Twitter: @orheianca

Blogul a fost creat pe 23 mai 2014, iar tot ce scriu aici e trecut prin creierul și sufletul meu.

Orice conținut de la blog poate fi preluat doar cu acordul meu și cu indicarea sursei.

Comentarii

4 Comments

  1. Vlad U.

    26/08/2015 at 15:06

    Stii ca nu mai sunt pe retelele de socializare, dar blogul tau e in Favorites ;). Multe Succese!

  2. Pingback: Lista travel bloggerilor din Moldova care vă vor inspira să călătoriți în toată lumea - #diez

  3. Pingback: Orheianca în presă - orheianca.eu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *