Despre blog și turism la „O seară Perfectă” de la Acasă TV

By  |  0 Comments

Aseară am avut parte de „O seară Perfectă” 😀 . Am fost invitată la emisiunea Rodicăi Ciorănică, de la Acasă TV, unde am vorbit despre blog, proiectele mele și despre călătorii.

svetlana matvievici acasa tv

Rodica m-a întrebat care sunt top 5 destinații din Moldova de vizitat în acest an, în viziunea mea. Iată topul complet, cu nume și date de contact:

Top 5 destinații turistice din Moldova de vizitat:

  1. Orașul Soroca (Cetatea Sorocii, Lumânarea Recunoștinței, Dealul Țiganilor, râul Nistru, etc.)
  2. Complexul Istorico-Arhitectural Manuc Bey de la Hâncești
  3. Castelul MIMI (Cel mai mare castel din Moldova, construit la Bulboala de către ultimul Guvernator al Basarabiei, Constantin Mimi. Așteptăm marea deschidere!)
  4.  Asconi Winery (Vinăria are un restaurant care te cucerește cu bucatele tradiționale și vinul bun.)
  5. Vinăria Et cetera (E acea vinărie unde uiți că ești în Moldova, iar plăcintele lor sunt un motiv în plus de a ajunge la sudul Moldovei.)

 

svetlana matvievici acasa

Am mai vorbit și despre proiectul Descoperă Moldova, care și-a propus să promoveze Moldova ca destinație turistică pentru tinerii din România, în mediul online. Le mulțumesc celor de la USAID, Oficiul Național al Viei și Vinului, Asociației Naționale pentru Turism Receptor din Moldova și tuturor partenerilor care au făcut posibilă realizarea primelor 2 mari evenimente din cadrul proiectului, la care au participat peste 30 de bloggeri, s-au scris peste 60 de articole, s-au făcut peste 4000 de fotografii, s-au postat pe instagram pe hashtagul #descoperamoldova peste 900 de poze.

În acest an vom organiza împreună cu ANTRIM un „instameet” cu instagrameri, bloggeri și vloggeri din Moldova și România (în curând veți afla mai multe detalii despre acest eveniment și despre posibilitatea de a participa).

Emisiunea o puteți vedea aici.

Mulțumesc, Sofia Palade, pentru invitație. Mulțumesc, Rodica Ciorănică, pentru o primirea călduroasă și pentru cadoul care a ajuns deja la Lia-Anastasia :).

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *