Start „Descoperă Moldova – Drumul Vinului 2015”

By  |  2 Comments

În perioada 28 septembrie – 4 octombrie pornim pe „Drumul Vinului”, împreună cu un grup de bloggeri din România și Moldova. Mergem să descoperim legendele vinului Moldovei, să aflăm secretele vinificatorilor, să degustăm vinul, să facem topuri și să vă povestim pe blogurile noastre toate descoperirile din această săptămână dedicată 100% vinului din Moldova.

Panglica_700x70_2_Preview

Proiectul „Descoperă Moldova – Drumul Vinului 2015” este organizat de către Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), în parteneriat cu Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM).

Programul include vizite la 6 crame din Republica Moldova (Cricova, Chateau Vartely, Castel Mimi, Asconi Winery, Gitana, Purcari) și participarea la Ziua Vinului organizată de Asociația Micilor producători de Vin, care va avea loc la Orheiul Vechi, iar la final vom participa la un Wine Quiz organizat de Andrei Curăraru.

Scopul evenimentului este popularizarea culturii vinului printre tinerii din Republica Moldova și România, creșterea notorietății brandului național „Vinul Moldovei”, trezirea interesului față de atracțiile turistice vitivinicole ale Moldovei.

Avem și o super echipă ;), bloggeri de travel, fotografi profesioniști, dar și bloggeri la început de cale, cu mari așteptări și dorință de a descoperi lumea vinului din Moldova.

Bloggerii din România:

Carmina Nițescu  – travelwithasmile.net  www.turismmarket.com

Călin Stan – www.clubulfoto.com, www.travellife.ro, www.calinstan.com

Alin Popescu – rotravel.info

Cristian Șuțu – www.sutu.ro

Marian Ionescu – mariciu.ro

Bloggerii din Moldova:

Diana Mocanu – bloginfidel.com

Vadim Suveica – suveica.eu

Loredana Gamurari – loredanagamurari.wordpress.com

Ecaterina Rotari – katerotari.blogspot.md

Andrei Curăraru – andrei-curararu.blogspot.md

Ana Sîrbu – anasirbu.blogspot.com

Fiecare blogger va posta zilnic și în timp real, pe conturile sale din rețelele sociale, informații din Drumul Vinului, folosind hashtagurile oficiale: #WineofMoldova #DescoperaMoldova #Moldovaholiday. Fiți cu ochii pe ei ;).

Urmăriți, dați like și faceți share la tot ce vă va plăcea din expediția noastră. Până atunci hai cu likeul pe paginile de facebook Descoperă Moldova și pe Orheianca.Eu ;), unde vom posta cele mai interesante momente din „Drumul Vinului 2015”.

Articol scris în cadrul proiectului Descoperă Moldova – Drumul Vinului 2015, organizat de către Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), în parteneriat cu ANTRIM, SIXT Rent a Car Moldova, susținut de Hotel OlsiChateau VartelyPurcariCricova, Asconi WineryMimi, Gitana WineryPerna MeaAgro pensiunea Butuceni și găzduit de către Orheianca.eu.

Comentarii

2 Comments

  1. Pingback: Orheianca - cine sunt și ce fac? - Orheianca.eu

  2. Pingback: Descoperă Moldova - Drumul Vinului 2015 - în cifre - Orheianca.eu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *