Am găsit o bucățică din Vunk peste Prut

By  |  1 Comment

Îi știți pe băieții de la VUNK? Da, acei băieți frumoși, care cântă piesa 1000 (cu piesa asta m-au cucerit 😉 ), tot ei sunt cei care acum 3 ani au filmat câteva fete frumoase cum aleargă prin Chișinău și le-au montat într-un videoclip.

Păi, să vă zic ce-au mai inventat de această dată ;). Au lansat recent un videoclip, mai bine zis doar o jumătate din el. Iar cealaltă jumătate au aruncat-o prin blogosferă. Acum și-au pus fanii „să alerge” printre bloguri, în căutarea jumătății pierdute.

Una din bucățile videoclipului a trecut Prutul și a ajuns la mine pe blog. Uneori poți să-ți găsești jumătatea în cel mai neașteptat moment și în cel mai ciudat mod, important e să ți-o dorești cu adevărat. Iar dacă ai găsit-o, s-o strângi în brațe, s-o iubești și să n-o mai lași să plece.

 

Fanii care vor găsi toate bucățile cu #primulclipviu și vor monta corect a doua jumătate a videoclipului, vor primi invitație VIP la concertul din 7 octombrie.

Videoclipul “Un Nou Univers” își va regăsi a doua jumătate pe 2 octombrie, în cadrul Webstock, în fața celor care l-au ajutat să devină un tot întreg.

Urmăriți pagina de facebook a trupei VUNK să găsiți și celelalte bucățele.

Îi mai așteptăm cu concerte la Chișinău și cu filmat de videoclipuri tot ;).

Comentarii

1 Comment

  1. Pingback: Vunk a lansat videoclipul “Un Nou Univers” – VIDEO : Europa FM

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *