Merg la Social Media Summit 2016

By  |  1 Comment

Se pare că februarie e luna conferințelor pentru oamenii din lumea digitală. Recent am fost la Rockit – cea mai mare conferință de comunicare digitală din Europa de Est, de unde m-am întors cu multă informație utilă, care trebuie procesată.

Am aflat despre organizarea unui alt eveniment important pentru oamenii din mediul online și m-am înregistrat la Social Media Summit București 2016, pentru bloggeri participarea e gratuită.

Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare din companii și agenții de PR, oamenilor de marketing și vânzări, dar și bloggerilor. SMS 2016 va avea loc pe 19 februarie, la hotelul Crowne Plaza din București.

Pentru mine participarea la așa gen de evenimente reprezintă o investiție pe termen lung și merg acolo cu scopul de a fura învăța din experiențele profesioniștilor din domeniul comunicării online și nu în ultimul rând pentru networking.

Participarea la SMS 2015 a fost pentru mine ca un duș rece, m-am întors acasă cu direcții clare, cu informații utile și mai multe relații stabilite.

social media summit 2015

Pentru 2016 planific mai multe evenimente de promovare a Moldovei pe Social Media, iar Social Media Summit va fi acel restart de care am nevoie.

În România, companiile au înțeles că utilizarea Social Media poate avea un mai mare impact, decât campaniile tradiționale de marketing. La noi în Moldova, unele companii abia își fac conturi de facebook, dar e foarte bine că avem de la cine învăța.

Din program fac parte prezentarea rezultatelor mai multor studii în exclusivitate:

Blogosfera în Romania în 2015

Top bloggeri cu care colaborează agențiile și companiile

Top agenții care au lucrat cu bloggerii în 2015

Topul bloggerilor pe 10 nișe

Top canale de comunicare în 2016 – Cine domină peisajul social media și ce canale vor deveni vedete în acest an?

social media summit 2016

Noile cuvinte de ordine în Social Media sunt Strategie, Planificare și Integrare! 

Pentru înscrieri click aici.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe pagina revistei Biz.

Ne vedem la acolo, de această dată tot vin cu „bucurii” 😉 .

Comentarii

1 Comment

  1. Pingback: Hai la Future of Media Conference 2017 - Orheianca.eu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *