(În Presă) Svetlana Matvievici – despre turism, blogging și promovare online (regional.md)

By  |  0 Comments

Citți mai jos un interviu acordat pentru portalul regional.md.

Svetlana Matvievici este cunoscută drept promotoare a turismului din Republica Moldova, autoare a blogului Orheianca.eu și a proiectelor Descoperă Moldova și Micii Exploratori #DescoperaMoldova. Foarte activă în mediul online, Svetlana este originară din Orhei, oraș cu care se mândrește și pe care încearcă să-l promoveze tot mai mult. Mai multe despre Orheianca, aflați în interviul pe care a acceptat cu amabilitate să ni-l ofere.


De ce ORHEIANCA?

Simplu. Pentru că sunt o femeie din Orhei, care se mândrește cu localitatea sa și o promovează încă de pe băncile liceului, pe când făceam voluntariat. De pe atunci, peste tot mă prezentam : „Sunt Svetlana din Orhei – orheianca!”, așa reușeam să mă fac mai „vizibilă”.

Când cineva îți citește blogul, o descoperă pe Svetlana Matvievici – mama, exploratoarea sau cetățeanca?

Pe blog scriu despre oamenii pozitivi, locurile frumoase și evenimentele interesante, în fiecare frază este o parte a sufletului meu. Blogul e reflecția stărilor, gândurilor și impresiilor mele, în momentul apariției articolului. (Am texte în care nu mă regăsesc, dar nu le modific, tocmai pentru a observa evoluția.)

continuare pe regional.md

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *