Cine mă protejează în vacanțe (Foto)

By  |  0 Comments

Acum 3 ani, când am început să scriu pe acest blog, mi-am propus să inspir oamenii să descopere partea frumoasă a lumii, să călătorească, să participe la activități interesante, să-și trăiască viața frumos și cu intensitate, să savureze la maxim fiecare clipă trăită, iar pentru a fi credibilă, mai întâi testez pe pielea mea și după asta vin cu recomandările pe blog.

Am o viață activă (uneori chiar foarte activă 😀 ), iar pentru a-mi reîncărca bateriile și a fi în formă, am nevoie de multă odihnă și protecție.

În acest an am avut parte de mai multe escapade la mare, dar experiența cea mai frumoasă, memorabilă, fabuloasă și magică a fost vacanța din Grecia, cu yacht-ul, 7 zile, pe insulele și plajele mai puțin accesibile cu mașina, sute de mile parcurse în larg, mult soare, plajă, scufundări, sărituri și experiențe de neuitat.

Activitatea de bază în această vacanță a fost relaxarea – înot, citit, un pic de alergare dimineața, mult somn, meditație, bronzat și multă vitamina D 🙂 .

Am făcut lucruri pe care nu le mai făcusem până acum (cum ar fi dormitul și cititul în hamac) și am savurat la maxim toate momentele trăite pe yacht.

Într-o dimineață, m-am lăsat trezită de razele soarelui și de briza mării, am savurat un răsărit magnific din portul insulei Khastos.

Curcubeul pe care l-am surprins într-o altă dimineață, peste insula Ithaca mi-a dat un motiv în plus să visez.

După multă odihnă activă (bicicletă, evenimente, escapade), corpul meu a cerut protecție și grijă.

În această vacanță, m-am lăsat răsfățată de produsele de la Ivatherm, iar după o lună de testare pot recomanda cu toată încrederea gama de produse pe care le folosesc.

La plajă am folosit crema de protecție solară cu doar 25+ și pot să spun că e prima oară când sunt mulțumită de bronzul obținut (în majoritatea cazurilor mă bronzam foarte puțin, dacă foloseam factor de protecție mai mare de 25 sau mă ardeam, dacă era mai mic :(. ).

Crema are un parfum plăcut, hipoalergenic și o textură lejeră, catifelată și care nu lasă urme albe. Asigură protecție 360: UVA, UVB, IR, chiar și în apă. O aplicam pe piele dimineața și nu mai aveam griji toată ziua, pielea îmi era protejată de soare.

Contactul cu apa sărată, bronzatul pe plajele cu pietre şi „iubirea” cu soare fierbinte au fost ingredientele potrivite pentru un adevărat răsfăţ pentru corpul meu, care a primit doze maxime de relaxare.

De faţa mea „se ocupă” 3 produse:

Din echipa de protecţie pentru corp şi faţă face parte apa termală, fără de care nu ies din casă. Folosesc apa termală de vreo 3 ani, iar în acest an, la recomandarea mătuşii mele, am încercat-o pe cea de la Ivatherm (nu cunoşteam nimic despre această companie atunci, dar am mers pe încredere şi i-am dat o şansă).

Ivatherm este una din primele companii dermo-cosmetice din România, cu o prezență internațională în 10 țări pe trei continente. Echipele de dermatologi, alergologi, cercetători chimiști lucrează împreună având ca obiectiv crearea de produse eficiente și foarte bine tolerate. Concepute și fabricate în Franța, țara cu cea mai mare expertiza în industria cosmetica, produsele Ivatherm sunt formule originale ce conțin apa termala Herculane și ingrediente active inovatoare, reprezentând ultimele descoperiri științifice în cosmetologie.

Crema de corp de la Ivatherm este mereu cu mine în geanta pentru bazin şi nu doar. Cantitatea de clor din apa de la bazin îmi usucă pielea, aşa că aici îmi vine în ajutor o cremă puternic hidratantă pentru corp.

Acum „echipa mea de protecţie” poartă numele Ivatherm şi sunt mulţumită de prestaţia „membrilor”.

Aşa cum v-am obişnuit deja, am şi pentru voi o surpriză, un cadou de la Ivatherm.

Concurs

Premiu: o loţiune micelară Ivatherm.

Condiţii:

  • spune-mi de unde ai aflat despre Ivatherm şi dacă ai folosit până acum vreun produs (poţi comenta direct pe blog sau la postarea de pe facebook)
  • să distribui acest articol

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi, pe 28 octombrie şi anunţat în acest articol.

UPDATE: Câştigătoarea este Craciun Tatiana. Felicitări!

Aveţi grijă de sufletul vostru, dar şi de „ambalajul” lui, alegeţi produse de calitate în „echipa voastră de protecţie”.

Produsele Ivatherm pot fi găsite în reţeaua de farmacii „Farmacia Familiei”, lista adreselor o puteţi găsi aici.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *