Secret mama – proiectul meu de suflet

By  |  0 Comments

Ce nu știți despre mine, este că-mi place să fac surprize și să ajut oamenii necunoscuți (și aici nu mă refer la ajutorul și recomandările oferite pe messenger 😀 ). Din dorința de a face mai mult pentru oamenii din jurul meu, mi-a venit să organizez un schimb de cadouri între mămici – Secret Mama.

Ce e Secret Mama?

  • este o activitate inspirată din Secret Friend și Secret Santa,
  • este plăcerea de a dărui, de a aduce bucurii unei persoane necunoscute,
  • este bucuria de a primi, de a aștepta un cadou de la o persoană necunoscută,
  • se bazează pe încredere, responsabilitate și atitudine pozitivă,
  • vine din suflet și ajunge la suflet

Prima ediție Secret Mama am organizat-o în anul 2014, în grupul Ask a Mom, la care au participat 37 de mămici, iar când m-am mutat în Orhei, mi-am propus să continui această idee frumoasă, așa a apărut Secret Mama Orhei.

Secret Mama Orhei este grupul persoanelor cu gândire pozitivă, cu armonie în suflet şi cu dorinţa de a face surprize şi fapte bune. Intru în acest grup de câteva ori pe zi și îmi iau doza de energie pozitivă.

Acolo s-au legat prietenii, se împart bucurii, se organizează concursuri, ne susținem reciproc, ne încurajăm, ne ajutăm și ne amuzăm. Diferența dintre acest grup de femei și multe altele este armonia și energia pozitivă pe care o punem în capul mesei. Unele mesaje de recunoștință te fac să mai crezi în minuni!

Acest grup nu este dedicat persoanelor certărețe, invidioase, negativiste și dornice de bârfe (ele singure părăsesc grupul).

Eu doar am creat grupul, iar el acum aparține membrelor, ele sunt cele care țin ”focul cald” și pentru asta le mulțumesc!

Vreau să le mulțumesc în mod special Dianei și Eugeniei, ajutoarele mele, cele două admine ”vinovate” de tot binele din grup 😀 . Datorită lor, edițiile SMO2, SMO3 au fost duse la bun sfârșit (fără implicarea lor, nu făceam față celor peste 100 de participante), iar ediția SMO4 HandMade este organizată doar de ele, fără implicarea mea. E atât de plăcut să lucrezi cu oameni de încredere și să fii complice la multe ”nebunii” puse la cale de membrele grupului.

Nu ne facem planuri mărețe, vrem doar să consolidăm comunitatea oamenilor buni, pozitivi, veseli și optimiști, care vor să se implice în activități frumoase.

Dacă vreți la noi în grup, scrieți în comentarii sau în privat și vă trimitem o invitație (grupul este secret, nu îl veți găsi la căutare 😉 ).

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *