Ce faci când e „too much”?

By  |  1 Comment

Tocmai m-am întors dintr-o vacanţă (Ei, ce să zic, până aici, nimic special 😀 , după cum ştiţi, sunt mai mereu pe drumuri), doar că de această vacanță a fost cu „urmări grave”.

Când am acceptat propunerea de a merge într-o călătorie, în Grecia, pe un yacht, habar nu aveam ce mă aşteaptă. De altfel, a fost prima vacanţă în care am mers cu zero aşteptări şi zero informații despre program.

Primele două zile au fost de acomodare, iar după asta a început adevarata poveste! Grecia e magnifică, iar energia ei, m-a inspirat să joc rolul principal în filmul, pe care tot eu îl regizam.

Răsăriturile, apusurile, plajele, pietrele, vântul, marea, sarea, soarele, yachtul, ancora, cabinele, bărcuţele, florile, aricii de mare, pescăruşii, peştii, skipperul, porturile, localnicii, colegii de barcă, pisicile, toţi au făcut parte din „echipa de producţie”.

Doza de magie creştea, clipele fericite se transformau în ore, orele în zile şi m-am trezit cu o doză maximă de amonie şi extaz! Prea bine, prea frumos, prea mult şi prea de vis !

Atât de mult ne dorim să gustăm din fericirea supremă, iar când o primim, nu prea ştim ce să facem cu ea. (În schimb, o ducem mult mai bine la capitolul suferință şi dramă.) 

Vacanţa asta mi-a creat o „problemă” în plus. Am început să caut răspunsul la întrebarea: Ce faci când e „too much”? Cum să duci „povara” fericirii şi cum s-o menţii în viaţa ta pentru totdeauna, nu doar în vacanţe?

Savurezi momentul, aici şi acum, cu doze maxime de intensitate şi laşi sufletul să zâmbească 🙂 ! Simţi cum te transformi în particule de fericire şi pluteşti! Încerci să păstrezi acele senzaţii pentru totdeauna şi le transformi în cele mai frumoase amintiri, pentru că meriţi! (Iar ca să nu-i uiţi gustul fericirii, este necesară administrarea unei noi doze 😉 .) 

Despre gaşca cu care am savurat cea mai frumoasă vacanţă şi despre activităţile noastre de pe yacht voi scrie într-o nouă postare 😉 , dar până atunci vă las să răspundeți la întrebarea: Ce faci când e „too much”?

P.S.: Până revin la cursul meu „normal” de activitate, vă zic că sunt deja în pregătiri pentru continuarea poveștii de pe yacht.

Abia aștept următorul sezon.

Comentarii

1 Comment

  1. Pingback: Cine mă protejează în vacanțe (Foto) P - Orheianca.eu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *