Estradi – accesorii create cu delicatețe {participanți la Lavender Fest}

By  |  1 Comment

După cum scriam aici, unul din motive pentru care merg la Lavender Fest este numărul impresionant de participanți la Târgul artizanilor. Este îmbucurător faptul că tot mai mulți tineri din Moldova își transformă visele în realitate, își lansează afaceri,  vin pe piață cu produse noi, delicate și de calitate.

În 2014, apare un nou brand pe piața produselor „în ediție limitată” – Estradi – creat de către două tinere talentate, Tania Cotruță și Diana Bargan. Fetele și-au propus să producă accesorii personalizate și exclusive, din piele naturală (genți, portcarduri, etc.), fire de lână și combinații cu pânză țesută din fire naturale.

estradi
Toate accesoriile Estradi sunt în „ediție limitată” datorită faptului că sunt create, din materie primă limitată ca și stoc/coloristică etc.

Cine își dorește o geantă nouă, din piele, originală, poate apela cu încredere la Estradi.

estradi 1
Estradi va participa pentru prima oară la La Lavender Fest, unde  vor avea un stand cu produse finisate – din piele naturală, de asemena veți putea răsfoi catalogul cu toată gama de produse care poate fi realizată la comandă și mostre de piele. Acolo veți putea să alegeți direct modelul, culoarea, tipul de piele și să faceți comanda.

estradi 3

Dacă n-ați văzut până acum cum ia naștere un accesoriu din piele, la eveniment veți avea ocazia să participați la un mini „atelier” de realizare manuală a unor accesorii din piele naturală. Să simțiți pe pielea voastră cum se fac lucrările din piele 🙂 .

estradi atelier

Să nu ratați tombola organizată la Lavender Fest de către Estradi ;). Când veți trece pe la standul lor, să vă înscrieți la tombolă, iar cel mai norocos va câștiga unul din produsele, create cu multă dragoste și delicatețe, chiar acolo pe loc.

estradi 4

În goana după individualitate, stil și rafinament, produsele marca Estradi vin să satisfacă cerințele tuturor gusturilor.

estradi 7

Pentru mai multe detalii despre produse, comenzi și prețuri puteți intra pe  www.estradi.md sau pe pagina pagina lor de facebook (admirați și contul lor de instagram @estradi_oficial, merită 😉 ).

Puteți vizita show room-ul Estradi, care se află în Chișinău, pe strada Vlaicu Parcalab 45 (cu intrare de pe 31 august)
Persoana de contact – Tatiana 068640603.

Ne vedem la Lavender Fest! Voi trece și eu pe standul lor, poate îmi găsesc vreun portcard pe placul meu.

Comentarii

1 Comment

  1. mobilabuna

    20/07/2016 at 12:14

    Un lucru nu le ajunge creatorilor autohtoni nu au promovare pentru a pute fi competitivi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *