Ziua Națională a femeilor #PeToc (Provocare)

By  |  0 Comments

Urmăresc atent blogosfera românească și nu puteam trece cu vederea acest eveniment dedicat femeilor. Astăzi, 14 septembrie e Ziua Națională a femeilor #PeToc. Această zi specială vine să încurajeze doamnele și domnișoarele să revină la pantofii cu toc. Am observat că fetele majoritatea fetelor din România au cam renunțat la tocuri, în favoarea balerinilor, converșilor, ghetelor și e păcat. La noi în Republica Moldova, invers, se face abuz de mersul pe tocuri :D. (Ale noastre merg  în pantofi și la piață, și la plimbare în parc, chiar și la dus gunoiul tot în pantofi se încalță.)

petoc-fb-poza-blog-articol

Am fost și eu mai tot timpul #PeToc, până am rămas însărcinată. Am revenit la pantofi după vreo 2 ani de pauză și recunosc că mi-a fost greu să mă obișnuiesc iar cu „înălțimea”. Limita mea de înălțime e 7 cm, mai sus decât urc foarte rar, pentru mine 10 și mai sus sunt foarte greu de purtat. A ta care este?

Hai să sărbătorim împreună Ziua femeilor #PeToc. Postează pe facebook o poză cu pantofii tăi preferați și scrie care este povestea lor. 

Ultima pereche de pantofi cumpărați m-a cucerit din prima. Mă plimbam într-o seară cu o prietenă prin Chișinău și îi povesteam că-mi trebuie o pereche nouă de pantofi. Cum mergeam noi pe stradă, Rodica la un moment dat, intră într-un magazin (parcă ne-a atras acolo cineva 😀 ). Ne uităm la câteva perechi de pantofi și când mă uit pe un raft, îi văd!

Roșii, simpli, eleganți, cu tocul mic, pe mărimea mea și la un preț accesibil, i-am încălțat într-o secundă și în acea secundă am înțeles că mi-am găsit pantofii :D. Când m-am uitat în oglindă și am văzut cum mi sclipesc ochii de fericire, am zis că tre să fac tot posibilul să-i iau acasă. Problema era că nu avem suficienți bani la mine, iar magazinul se închidea peste 15 minute.

Am ieșit noi din magazin, iar eu doar pantofi roșii vedeam în fața mea 🙂 , mă gândeam de unde să fac rost de restul banilor acum, dacă veneam a doua zi putea fi prea târziu.

Ce credeți că mi se întâmplă? Peste un minut îmi apare în cale zâna cea bună, Ludmila, care a devenit salvatoarea mea :). Mi-a împrumutat banii și am fugit toate 3 înapoi la magazin, mi-am luat pantofii și într-o secundă am devenit cea mai fericită femeie de pe planetă 😀 , mulțumesc, dragele mele, pentru ajutor 😉 .

12030682_10153649498533928_1640890755_n

#PeToc mă simt la „înălțime”, sunt mai liberă și mai feminină ;). Tu cum te simți?

Le provoc pe colegele mele din blogosfera feminină: Mihaela, Lia, Cristina, Elena, Ana-Irina, Ana, Iuliana, Vlada, Daniela, Doina, Ana, Diana, Cristina, Mihaela, Natalia, Viorica, Diana, Lilu, Nata, Dika să ne scrie povestea pantofilor preferați. Să sărbătorim împreună Ziua Femeilor #PeToc și în Republica Moldova 😉 .

Mai multe detalii găsești pe hashtagul oficial al sărbătorii #PeToc.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *