8+2 motive pentru care să mergi la Lavender Fest 2016 (CONCURS)

By  |  2 Comments

În acest weekend, ne așteaptă cel mai parfumat eveniment al verii. Îl aștept de vara trecută și pentru că atunci mulți dintre voi l-ați ratat (din diferite motive), mi-am propus să vin cu o listă de motive pentru care merită să petreci ziua de 18 iunie la Lavender Fest, în câmpul de levănțică de la Cobusca Nouă.

lavender fest 5

1. Aproape de Chișinău + Transport organizat

Satul Cobusca Nouă se află la doar 35 km de Chișinău, drumul este bun, cu excepția unei mici porțiuni de drum de la intrarea în sat. Toți doritorii care nu au transport, pot să meargă cu ruta violet, care va porni la fiecare 30 de minute, de la ultima stație a troleibuzului 22, din sectorul Botanica. Costul unei călătorii este de 25 lei într-o direcție.

lavender fest transport

2. Locație

Efectele levănțicii asupra organismului sunt recunoscute la nivel international. Calmează sistemul nervos, atenuează și chiar poate combate migrenele, diminuează starea de stres și te ajută să scapi de insomnii. Levănțica este soră cu relaxarea, iar participarea la un eveniment, într-un câmp de levănțică, te va face să uiți de stres. Vom avea parte de o zi cu soare (cei de la meteo promit +31 de grade și c senin).

lavender fest 4

3. Dress Code 

Îmi plac evenimentele cu dress code, în special când vine vorba de culoarea albă. Oamenii îmbrăcați în alb atrag mai multă energie pozitivă din natură și sunt protejați de razele solare. Un grup de oameni, îmbrăcați în aceleași nuanțe și cu aceleași stări sufletești, creează un „vibe” comun, care amplifică starea de bine.

lavender fest 6

4. Gastronomie + Vin + Sangria & Limonadă

În Zona Food, ne vom putea delecta cu fructe și legume (să nu ratați murele), mâncare sănătoasă, tradițională, dar și gusta din gastronomia vegetariană. (vor fi prezenți peste 60 de culinari (sper să ne ajugă mâncare 😀 ) Să nu ratați Sangria & Limonada  de la Tudor Cotruță ;). Wine of Moldova te așteaptă în Zona WineFriendly, cu ateliere și degustări de vinuri autohtone (de la peste 10 producători de vin) : Feteasca Albă, Feteasca Regală, Viorica, Feteasca Neagră și Rara Neagră.

lavender fest colaj

5. Activități pentru copii

Lavender Fest este un eveniment kids friendly. Copiii vor avea parte de multe activități interesante, scrânciob, trambulină, animatori, face painting și multă distracție. Copiii de până la 12 ani intră gratuit la Lavender Fest.

lavender fest copii

6. Activități pentru adulți

În primul rând vom avea parte de sesiuni  de relaxare –  yoga, masaj în câmpul de levănțică. Cei mai activi vor putea juca frisby ,volei, hulahub, twister, etc.

În Zona conferințelor vom putea participa la mai multe traininguri cu următoarele tematici:

14.00 – Utilitatea uleiului de levănțică în diverse probleme de sănătate (Veronica Kalcev, Aromoterapeut și Specialist în nutriție, Centrul de Medicina Alternativa Veiany)

14.40 – Ce ar trebui sa conțină o alimentație sănătoasă sau cum mănânci când faci mai puțină mișcare? (Artiom Tcaciov, Director Eat & Fit)

15.10 – Detox-ul și legătura cu procedurile SPA (Lucia Berdos,BERD’s SPA)

16.10 – Produsele eco autohtone de sezon și întrebuințarea lor (Tamara Șchiopu, Fondator Etno-Gastronomica)

16.40 – Sculptoplastia sau cum să rămâi frumoasă cu anii (Iulia Avram, Specilialist în Sculptoplastie)

17.00 – Igiena corectă – baza unui corp sănătos (Nelea Rusu, Compania SODIMED)

17.30 – Cele 5 obiceiuri pentru o viață echilibrată (Victoria Ursu, Nutriționistă, Specialistă în FitnessSlăbesc.md şi VictoriaFitness)

Pictorița Nicoleta Vacaru va organiza între 14 și 18.00 un atelier de pictat cu vin, la care vă puteți înscrie.

Veți putea răsfoi și cumpăra Cartea de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova.

lavender fest spa

7. Muzică bună 

Pe băieții de la GOLAN i-am îndrăgit la prima ascultare și abia aștept să-i ascult, relaxându-mă în Zona Spa :).

14:00 – Corul Credo (de pe lângă MAI. Conducător și Dirijor Liliana Prodan)

14:50 – Elite Quartet (Moldova)

15:55 – Art Labirint (Moldova)

16:55 – Trupa ANIMO (Moldova)

17:30 – Golan (România)

8. Târg de artizanat

Peste 70 de artiști își vor propune produsele spre vânzare și vor încerca să ne impresioneze cu tot ce au creat ei special pentru acest eveniment. Vreau să-mi iau ceva cosmetică bio, poate vreo păpușă handmade pentru fetița mea, dar mă interesează și modalitatea de a face comandă de o geantă din piele de la Estradi.

lavender fest artizani

Bilete 

Puteți cumpăra bilete pe iticket, de asemenea le veți putea procura la intrare, la prețul de 250 lei.

Așa cum v-am promis, voi, cititorii blogului, puteți beneficia de o reducere la 10% la bilete pentru Lavender Fest. (Biletul costă 250 lei, iar pentru voi va fi 225 lei). Pentru a cumpăra biletele cu reducere, mă găsiți la numărul 067476300 sau îmi scrieți în privat pe facebook, mi-au rămas doar câteva 😉 . Copiii până  la 12 ani și pensionarii intră gratis.

CONCURS

8 motive sunt ale mele, iar cele mai inspirate răspunsuri cu motivele pentru a merge la Lavender Fest, propuse de voi, vor fi premiate cu 1 bilet gratuit la eveniment (voi oferi câte un bilet, la 2 persoane).

Condițiile concursului sunt foarte simple:

  1. Vino cu un motiv în plus, pentru care merită să mergi la Lavender Fest, comentează cu un răspuns inspirat (poți comenta atât la postarea de pe faceebok, cât și direct pe blog).
  2. Distribuie articolul, ca să afle și prietenii despre dorința ta de a participa la cel mai parfumat eveniment al verii.

Cele mai inspirate 2 răspunsuri voi fi premiate cu câte un bilet gratuit la eveniment. Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 17 iunie la ora 13.00, pe pagina de facebook a blogului. Baftă 😉 .

În ziua evenimentului, cele mai inspirate postări de pe instagram, pe hashtagurile #klumea #lavenderfest #lavenderfest2016, de asemenea vor fi premiate.

Lăsați grijile, luați-vă familia, îmbrăcați-vă în alb și veniți să investiți în amintiri frumoase! 

Eveniment organizat de Klumea

Comentarii

2 Comments

  1. Tina

    16/06/2016 at 07:28

    Natura e frumoasa in orice circumstanță, însă o escapada mov intr-o mare de soare galben, plus oameni frumoși în jur – este o altă dimensiune a bucuriilor pe care le oferă natura! Sa mergem la Lavender Fest nu pentru a face furori pe FB, sau pentru a avea un motiv temeinic de ați tine colegii în jur, luni dimineață la birou, relatandu-le ce oau a fost, sau pentru alte motive relative…dar pentru sine, pentru bateriile obosite, pentru creierasul agitat si pentru doza de „am fost, am văzut, am trăit momentul”!!! Let’s be purple!!!

  2. Pingback: Estradi - accesorii create cu delicatețe {participanți la Lavender Fest} - Orheianca.eu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *