#VisitOrhei – prima mea experienţă Off Road

By  |  2 Comments

După ce am postat pozele lui Victor Garştea, din prima noastră plimbare fotografică din acest an, îmi scrie Sasha de la CTC Moldova şi îmi spune că sunt interesaţi să vină la Orhei şi să facă un reportaj despre cascada din Orhei.

visit-orhei-off-road

Aşa cum îmi rămăsese un vis neîmplinit de anul trecut, mi-a venit ideea să prind doi iepuri :). Un reportaj static despre o cascadă îngheţată e ceva frumos, dar o experienţă cu maşinile off road în lunca Răutului va fi ceva wow!

L-am sunat pe Nicolai alias Kamikadze, preşedintele clubului sportiv de off road, Terra Valahia şi i-am propus să vină şi ei la „plimbare”. Ne-am organizat rapid, iar ce a ieşit, vedeţi în articol.

Pe băieţii din Terra Valahia i-am descoperit în „Drumul vinului off road” din 2016, dar n-am reuşit atunci să merg cu ei pe off road (de asta ziceam că mi-a rămas un vis neîmplinit).

kamikadze-off-road

Până am ajuns la cascadă, râdeam şi glumeam în maşină, fără pic de frică sau alte emoţii de genul, dar când am început a coborî în pantă, nu mai aveam chef de glume 😀 .

terra-valahia

Îmi plac senzaţiile tari, sporturile extreme şi experienţele deosebite, aşa că i-am rugat pe băieţi să-mi dea şi mie o doză de adrenalină. Pentru prima oară în viaţă am urcat pe un atv şi am făcut drifturi pe zăpadă. Mulţumesc, Bucur Artiom, pentru că te-ai oprit la timp 😀 .

visit-orhei-off-road-orheianca

De la cascadă, am pornit pe off road, spre la puntea de lemn dintre satele Piatra şi Pohărniceni, care se află la doar 5 km distanţă, să filmăm un alt reportaj. (Pe „drum” tot am tăcut 😀 . )

ctc-off-road-filmari

Nu mi-a ajuns doar experienţa cu Artiom, am mai vrut 😀 . Dacă prima oară e o nebunie, a doua experienţă deja e o alegere, iar alegerea mea a fost să-mi dublez doza de adrenalină (chiar dacă în suflet îmi tremura o mică fricoasă 😀 ).

visitorhei-off-road-iarna

În Orhei, la doar minus 7 grade, o echipă de filmare, un fotograf, un grup de sportivi pasionaţi de off road, 3 maşini, un atv şi o bloggeriţă au transformat o dimineaţă banală de ianuarie, într-o aventură memoraribă, plină de adrenalină.

visit-orhei-off-road-echipa

Membrii clubului Terra Valahia , iarna se transformă în patrula zăpezilor, venind în ajutor şoferilor blocaţi în nămeţi. Salvaţi numărul de telefon: +37369515112, iar în caz de situaţii excepţionale, apelaţi cu încredere. Vor veni cu bolizii lor şi vă vor salva.

terra-valahia-ajutor

Urmăriţi CTC Moldova şi veţi vedea reportajele despre aventura noastră de azi.

Dacă sunteţi interesaţi să deveniţi membru al clubului sportiv de off road, Terra Valahia şi să participaţi la activităţile lor extreme şi pline de adrenalină, intraţi pe pagina lor de facebook şi luaţi legătura cu ei.

Îmi plac oamenii activi, plini de idei şi gata oricând pentru noi aventuri. Mă bucur de faptul că, pe zi ce trece, descopăr tot mai mulţi aşa oameni la noi în Moldova şi îmi doresc să inspir cât mai multă lume, să iasă din zona de confort şi să-şi creeze amintiri frumoase!

orheianca-off-road4

Ieşiţi din case şi descoperiţi lumea, e atât de frumoasă!

Raionul Orhei e plin de „comori”, urmează să le descoperim împreună 😉 .

Urmăriţi blogul şi veţi fi la curent cu toate planurile şi descoperirile mele din 2017.

Keep calm and #VisitOrhei!

Fotograful, Victor Sîrbu, a reuşit să prindă cele mai interesante momente din toată aventura noastră, chiar dacă ningea şi erau minus 7 grade, i-au ieşit nişte fotografii extraordinare (dacă aveţi nevoie de fotograf, gata oricând de activităţi extreme şi nu doar, apelaţi cu încredere la Victor). Întreaga galerie foto o găsiţi aici.

Comentarii

2 Comments

  1. Pingback: Să alegem un nume pentru cascada din Orhei (sondaj) - Orheianca.eu

  2. Pingback: Hai la Şoldăneşti, la Campionatul Naţional de Off Road (a 3-a etapă) - Orheianca.eu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *