Veniți la Târgul de Turism al României să descoperiți Moldova (25-28 februarie 2016)

By  |  0 Comments

Scriu aceste rânduri de la București și o fac cu mari speranțe. Am venit aici să vă cuceresc, dar mai întâi de toate ar trebui să ne cunoaștem 😉 . Așa că vă invit pe această cale la Romexpo să descoperiți Moldova ;).

În perioada 25-28 februarie 2016 va avea loc Târgul de Turism al României, care va fi organizat la Centrul Expozițional Romexpo din București, în pavilioanele C1-C6. Republica Moldova va participa la acest eveniment cu un stand frumos, amplasat între sălile C4-C5.

În acest an Moldova va fi reprezentată de membrii Asociației Naționale pentru Turismul Receptor din Moldova (ANTRIM), cu suportul Proiectului de Competitivitate al USAID, în parteneriat cu Agenția Turismului din Moldova.

Vă invit să vizitați standul Moldovei, unde veți afla mai multe despre ofertele noastre turistice, locurile de vizitat din țară, dar și veți putea degusta o parte dintre cele mai bune vinuri ale Moldovei (Cricova, Chateau Vartely și Asconi Winery).

PC: Alin Popescu

PC: Alin Popescu

De asemenea, în cadrul Târgului de Turism din România, Asociația Națională pentru Turismul Receptor din Moldova (ANTRIM), cu suportul Proiectului de Competitivitate al USAID va organiza conferința „Prezentarea Ofertei Turistice Vitivinicole a Republicii Moldova”. Evenimentul va avea loc pe data de 27 februarie, începând cu ora 11.00 până la 12.00, în Sala Brâncuşi, Romexpo și va include:

 – Prezentarea ofertei turistice vitivinicole a Republicii Moldova

– Prezentarea ofertelor turistice ale membrilor APIT

– Degustare de vinuri 

Intrarea se va face în baza un ei înscrieri prealabile. Cei interesați pot trimite un mesaj Nataliei Țurcanu, director executiv  ANTRIM: natalia.turcanu@gmail.com. Locurile sunt limitate.

Descopera Moldova

Voi fi la standul Moldovei joi, vineri și sâmbătă. Vă aștept să ne cunoaștem și poate vă conving că merită să vă planificați o vizită peste Prut 😉 .

Despre mine: Sunt Svetlana Matvievici, blogger de travel și lifestyle din Republica Moldova, inițiatoarea proiectului „Descoperă Moldova”, care și-a propus să promoveze Republica Moldova ca destinație turistică și să-i încurajeze în special pe cetățenii din România, să ne viziteze și să descopere Moldova de peste Prut.

PC: Cristi Șuțu

PC: Cristi Șuțu

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *