Campania „Fii oaspetele nostru” premiată la eTravel Awards România

By  |  0 Comments

Despre eTravel am auzit pentru prima oară în 2016, când mi s-a sugerat să înscriu proiectul #DescoperaMoldova la eTravel Awards. Așa am și făcut ca să aflu că am și câștigat. Luasem premiul 2 la categoria Special Projects și am fost foarte încântată să aflu că e primul proiect premiat, din Republica Moldova.

În acest an am înscris campania de promovare a Moldovei ca destinație, “Fii Oaspetele Nostru”, la categoria Best Destination Campaign și iată că am câștigat. 

Cum am menționat  și pe podium, eu nu am ”nicio vină” 😀 , doar am înscris campania în concurs. Așa cum la această campanie a muncit o echipă întreagă, era firesc ca premiul să-l ridice o echipă.

foto: Mădălin Mancila

A fost o onoare să urc pe scenă alături de Excelența Sa, Domnul Mihai Gribincea, Ambasadorul Republicii Moldova în România și de Natalia Țurcanu, director executiv al Asociației Naționale pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM).

(Îi mulțumim lui Mădălin Mancila pentru filmare și îl așteptăm cu mare drag în Moldova.)

Felicitări organizatorilor eTravel! Felicitări tuturor premianților! Lista completă a câștigătorilor o găsiți aici.

foto: Carmina Nitescu

Demarată în noiembrie 2017, campania de promovare a Republicii Moldova ca și destinație turistică intitulată ”Fii Oaspetele Nostru” a devenit virală în foarte scurt timp ajungând la peste 4.000.000 de vizualizări în social media și face parte dintr-un program complex de marketing care are ca scop creșterea numărului de turiști străini care aleg Republica Moldova ca destinație turistică. 

Acest succes nu ar fi fost posibil fără suportul strategic al Proiectului de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID și guvernul Suediei.

Vedeți aici spotul de promovare a campaniei „Fii Oaspetele Nostru” #BeourGuest.

Acest premiu e o dovadă în plus că efortul și pasiunea cu care se promovează turismul în Moldova aduce rezultate. E un premiu al tuturor, al celor care au contribuit, susținut și promovat campania „Fii Oaspetele Nostru”, felicitări!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *