Colecția de WineBrazi a Moldovei

By  |  0 Comments

Moldova este țara vinului și a oamenilor cu suflet mare, iar când dragostea pentru vin nu are limite, apar „opere de artă”. Vinificatorii noștri ne surprind de fiecare dată cu ingeniozitatea și creativitatea lor. Ia vedeți cu ce brăduți #WineFriendly și-au decorat locațiile ;).

Primul WineBrad l-am văzut la Camelia Buzdugan în feed și am rugat-o să-mi povestească mai multe detalii despre creația lor de la Castel Mimi. Bradul are peste 3 metri și e construit din peste 800 de sticle goale, rămase de la degustările ce au avut loc la Castel Mimi. Așa că putem spune că la construcția acestui brad au contribuit toți vizitatorii castelului, care au participat la vreun eveniment sau la vreo degustare.

Foto: Camelia Buzdugan

La Daria Rusu am văzut WineBradul din fața Vinotecii Wine.md, care e construit din sticlele rămase de după degustările organizate în cadrul vinotecii.

Foto: Daria Rusu

La Vinăria Et Cetera, de asemenea vinul face parte dintr-o poveste de iarnă, iar de această dată familia Luchianov au creat niște decorațiuni originale, din sticle și dopuri.

Foto: Andrei Rusu

Dacă ați mai văzut WineBrazi prin Moldova, trimiteți o poză și o scurtă descriere, să completăm colecția brazilor #WineFriendly din acest an.

La mulți ani!

Și nu uitați să consumați vin de calitate, în cantități moderate!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *