Cine sunt 2Traveling?

By  |  0 Comments

Recent am primit o invitație de a da cu like-ul într-o nouă pagină pe facebook 😀 . Când am văzut cine sunt autorii noului proiect, am zis că merită să scriu și pe blog despre ei.

2Traveling este proiectul de suflet a unui cuplu de fotografi din Moldova, pe care i-am cunoscut în acest an și pe care i-am îndrăgit foarte repede. 

Cine sunt Diana Postolachi și Andrei Sili?

Sunt doi fotografi moldoveni, care s-au cunoscut tocmai în Cuba. Diana își făcea studiile în Ungaria, iar Andrei locuia în Italia, au mers în Cuba, într-un photo trip organizat de Şcoala de fotografie Roman Rybaleov, în timpul călătoriei s-au îndrăgostit, iar peste un an au decis să se reîntoarcă în Moldova.

I-am cunoscut la Festivalul Medieval, unde au fost fotografii oficiali ai evenimentului și unde au muncit aproape non-stop 3 zile. A fost o mare plăcere pentru mine să lucrez cu profesioniști, iar creațiile lor sunt cel mai bun argument.

Foto: Victor Sârbu

Se tot ne gândeau cu ce ar putea să se ocupe aici, în Moldova, că să le aducă plăcere, dar și venit, așa a apărut 2traveling photography. Sunt ambii pasionați de călătorii, le plac senzațiile tari, viața activă și au hotărât să combine fotografia cu călătoria. Andrei se pricepe foarte bine și filmări (au echipament, dronă, etc.), iar Diana este mai mult cu fotografiatul, astfel se completează reciproc.

Își propun să ofere servicii foto-video companiilor din domeniul turismului și nu numai, să fotografieze și să filmeze proiectele culturale, sportive, muzicale, astronomice, etc.

În Moldova, în ultima vreme, se organizează atâtea evenimente interesante, care merită a fi imortalizate.  Acum oamenilor le place să iasă în afara orașului, să se odihnească activ, să trăiască experiențe noi și să descopere lumea din jurul lor, iar ei și-au propus să prindă toate aceste momente în fotografiile și filmulețele lor.

Apelați cu încredere la ei și puteți face parte din noul lor proiect 2traveling photography.

Vă recomand să le urmăriți pagina lor de facebook, ne promit niște poze superbe.

Citiți aici un interviu cu Andrei și Diana.

Mult inspirație și senzații tari, 2traveling!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *