Cadouri de Crăciun (3) – IQ puzzle

By  |  0 Comments

Pentru cei care nu am reuşit să cumpere cadouri celor dragi, am o super recomandare ;). IQ puzzle – acele chestiuţe mici, colorate, care îţi ard creierul. Le-am descoperit la un Yardsale, acum un an şi ceva în urmă, de atunci am devenit cel mai mare fan IQ Geek.

Pavel Petrov

Pavel Petrov

Ce este un IQ puzzle?

Este un joc de atrenare a minţii, care îţi va adăuga ceva respect de sine, când îl vei rezolva ;). E compus din câteva piese, în dependenţă de figură, tot ce trebuie să faci, e să construieşti acea figură. Litere, semnele ale zodiilor, euro, stea, avion, cheie, căsuţă, figuri geometrice, inimă şi alte modele aşteaptă să fie rezolvate. Cel mai mult m-am chinuit la litera T, după ce am făcut-o, am primit o satisfacţie enormă, îmi părea că sunt cea mai deşteaptă :D.

IQ puzzle

Aceste „jucării” sunt fabricate în Moldova, de către un mare iubitor al jocurilor logice, Pavel Petrov. Un tânăr, pasionat de tot ce arde creierul, care s-a ambiţionat să facă o afacere din pasiunea pentru IQ puzzleuri. Primele figuri au fost preluate de la alţi cunoscători de peste hotare, doar confecţionate aici în Moldova, acum deja îşi crează singur „problemele” :).

555095_693418810698574_649965390_n

L-am cunoscut la piaţa de lângă teatrul Mihai Eminescu, de atunci ne vedem des :), am tot cumpărat cutiuţe fermecate de la el. Mi se pare un cadou potrivit pentru persoanele cu logică. Prietenii mei din Moldova, Spania, Italia, Germania, Japonia, SUA, România, Ucraina, Azerbaijan, au primit în dar aceste mici cutiuţe şi nu vreau să mă opresc aici, mai am încă mulţi prieteni, care merită să primească în dar, IQ puzzleuri :). Pentru mine aştept figuri noi, complicate.

fani iq geek

Unde le găseşti?

Alege figurile preferate de aici www.iqgeek.md şi comandă la numărul de telefon: +37360583794, fac livrare în raza Chişinăului. Pot fi cumpărate din :Tucano Coffee,Kozlovna Ceska, şi Atrium, de asemenea sunt prezenţi la Yardsale  şi alte târguri.

yardsale

Vrei să te simţi deştept, încearcă să construieşti o figură IQ Geek, orgasmul intelectual e garantat!

Susţine micii creatori, cumpără produse fabricate în Moldova!

sursa foto: pagina de facebook IQ Geek

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *