Alex Iordache – fotograful armoniei

By  |  0 Comments
Azi continui șirul de articole despre oamenii care mă inspiră. Te invit să descoperi un fotograf drag sufletului meu.
Partea ce mai bună a reţelelor sociale e că poţi umări activităţile oamenilor talentaţi şi poţi descoperi oameni care să te inspire, fără a-i cunoaște personal. Pe Alex Iordache l-am văzut pentru prima oară la Conferinţa de business Bizpower, atunci i-am memorizat privirea senină şi zâmbetul sincer. Nu ne cunoaștem, suntem prieteni doar pe facebook, unde îi descopăr şi admir creaţiile.
Alex Iordache

Alex Iordache

 E fotograful armoniei şi a dragostei, face fotografii cuplurilor, familiilor, burticilor şi copiilor. Vânează clipe pentru secole şi o face cu dăruire şi multă implicare. E unul dintre cei mai solicitaţi fotografi de nuntă, din Moldova.
Sophie_web-(21-of-33)
În ziua cînd a stat selectând, sortând și redactând fotografii 6 ore în continuu, fără să-şi dea seama de trecerea timpului (fiind oarecum șocat de asta), a înțeles că asta e vocaţia sa, că poate fi cu fotografia în afara timpului. Dintr-o parte se vede cel mai bine, pasiunea și sclipirea din ochi nu o poți ascunde. Fotografiile vorbesc pentru tine.
BAhsdsvf-(1-of-1)
 Visul său este să cizeleze tot procesul de fotografiere – livrare fotografii pînă în momentul în care totul să funcționeze repede fără să piardă din calitate. Îşi respectă mult clienţii şi vrea să micșoreze timpul de aşteptare, în 2015 oamenii fotografiați de el să nu mai aștepte atît de mult fotografiile, de la 6 luni de așteptare să treacă la 1 lună.
greenlight-05
 În această vară și-a urmat clienții prin lume. Am văzut fotografii din Dubai, Paris, Madrid, etc. E deschis pentru noi provocări și vrea să-și depășească limitele.
greenlight-04
 FERICIREgreenlight-06 oleg-1 greenlight-02
 Fotografia care îţi trezeşte emoţiile, iese din tiparele simplelor imagini şi devine operă de artă. Îl admir pentru ceea ce face şi îi doresc multă inspiraţie. Alex e un exemplu demn de urmatpentru tinerii din Moldova și nu doar. Descoperă-ți vocația, muncește mult și cu pasiune, pentru a ajunge la succes!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *