Attila Szabo – fotograful mişcării

By  |  0 Comments

Când spun Braşov, mă gândesc la el şi la fotografiile sale. Ne-am cunoscut la marele eveniment al bloggerilor, din judeţul Neamţ (da, am tot scris de #priNeamt şi azi nu e o excepţie 🙂 ). De atunci face parte din categoria oamenilor care mă inspiră.

Attila Szabo (Atti, cum îi spun prietenii), e fotograful şi bloggerul din Braşov, care m-a impresionat prin simplitatea şi bunătatea sa. Încă n-am ajuns în oraşul de poveste, dar pozele lui mi-am plimbat des sufletul pe acolo.

oti

Attila Szabo

De când a descoperit pasiunea pentru fotografie, nu se desparte de aparatul foto. Repede a înţeles că trebuie să-şi caute o nişă, să iasă în faţă şi a ales să fotografieze mişcarea. E un mare pasionat de sport.

Campionatul Naţional de Rally din Deltă

Campionatul Naţional de Rally din Deltă

Visează să ajungă într-o bună zi, fotograf la o cupă mondială de rally. Sunt sigură ca va reuşi, dacă va crede cu adevarat în visul lui. În România a participat la mai toate evenimentele de acest gen.

Raliul Harghitei

Raliul Harghitei

Rally, schi, snowboard, hochei şi tot ce mişcă în iernile geroase, devin teren de „vânat” pentru Atti. Îi place să prindă acţiunea, să transmită adrenalina dincolo de obiectiv şi îi reuşeşte de minune.

Olimpiada de Tinere în Poiana Braşov, 2013

Olimpiada de Tinere în Poiana Braşov, 2013

Fotografiile sale au apărut în reviste de gen, au fost preluate de agenţiile de ştiri, sunt apreciate şi shareuite masiv pe facebook. În anul care vine, îşi doreşte un vernisaj foto. Poate faci şi un album foto pentru turişti, ce zici?

snowboard

Attila Szabo adoră peisajele, din natură îşi încarcă sufletul, acolo se simte bine cu adevărat.

la multi ani - brasov

La mulţi ani, Braşov!

brasovul alb

Braşovul alb

poiana Brasov

Poaiana Braşov, prima zăpadă din această iarnă

apus

Pozele lui fac minuni, îţi aduc doza de linişte în suflet şi îţi descreţesc fruntea. M-a inspirat să iubesc muntele şi să pun Braşovul în travel list-ul pe 2015 (chiar mi-e ruşine că n-am ajuns până acum să-l vizitez).

Vrei poze magice, caută-l pe facebook: Attila Szabo şi inspiră-te!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *