Alin Popescu – artistul călător

By  |  0 Comments

Alin Popescu, „ALLin” cum îi place lui să-și zică, e fotograf, blogger, călător, gurmand și un iubitor de frumos. Este inginer de profesie, dar de mic cochetează cu arta. Când a obosit de munca în birou, a decis să treacă pe cont propriu. A pus un pariu cu viitorul și l-a câștigat. Acum e un freelancer fericit.

Alin Popescu

Alin Popescu

Cum crezi, cât valorează această fotografie?
cea maiscumpa

Slalom

E una dintre cele mai scumpe fotografii din România (nu pot zice „cea mai scumpă” că nu am surse și nu vreau să te mint 😉 ). Alin a câștigat în 2006, premiul mare al Microsoft “Future Pro Photographer” și a primit pentru ea 28.000$.

În 2009 a fost desemnat Fotograful Anului pentru fotografie de publicitate, pentru această fotografie.

fotoanului 2009

Tot în acel an câștigat medalia de aur AAFR (Asociatia Artistilor Fotografi din Romania) în cadrul concursului national ”Fotograful Anului”.

fotografia anului 2009

Biserica de gheață, Balea, România 2009

Această imagine a fost aleasă de editorii site-ului 500px ca una dintre cele mai bune 10 imagini ale anului 2014, la categoria Abstract.

dreaminDreamin’ 2014

Participă la concursuri de profil, câștigă medalii, premii, mențiuni, dar cel mai importat, câștigă admirația și aprecierea celor din jur. Sintagma ”fotograf” mi se pare prea banală, el e un artist adevărat.

Are un aparat foto-minune, face cele mai neordinare selfieuri ;).

selfie

Selfie, bloggeri RO & MD, la Vernisajul Vinului

A fost unul dintre primii bloggeri din România, invitați la Vernisajul Vinului din Chișinău. Împreună cu Mircea și Adrian au aflat povestea vinului din Moldova. (Despre aventura lor vei putea citi în alt articol, în curând.)

Nu-i place să-și facă planuri, să scrie liste la început de an, el își trăiește viața frumos, liniștit, alături de familie, cu aparatul foto în mână, cu zâmbetul pe buze și cu lumină în suflet. Dacă ar fi mai mulți oameni ca el, societatea ar fi mai bună și mai fericită.

Nu sta prea mult lângă oamenii pustii, trişti şi „goi” pe dinăuntru, vei deveni şi tu ca ei într-o bună zi. Caută persoane cu gândire pozitivă şi cu zâmbet pe buze şi lasă-i să te inspire!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *