Votați echipa din Orhei „Do it for Bunica” (guest post)

By  |  2 Comments

Citiți mai jos al doilea articol guest post, tot despre tinerii activi din Orhei, care merită susținuți, încurajați, promovați, iar în cazul ăsta și VOTAȚI.

Diamond Challenge este o competiție de business de origine americană, ce se află deja la a treia ediție în Republica Moldova, şi se bucură de o popularitate semnificativă. În edițiile anterioare, trei dintre echipele din R.Moldova au reușit să se clasifice în finalele internaționale, unde au reprezentat cu demnitate țara și au obținut premii bănești în sumă de peste 6000$.

Logo Verticle

Concursul Diamond Challenge constă din două categorii: Business Concept (la care în finala internaţională va participa echipa Healthy Spray) și Social Venture (antreprenoriat social), rezultatele căruia au fost făcute publice de curând. Juriul din SUA a decis ca în top 10 echipe care v-or concura în semifinala internaţională la categoria Social Venture să intre și o altă echipă din R.Moldova – Do it for Bunica. Astfel, până la data de 24 februarie, aceste 10 echipe pot fi votate pe site-ul oficial al competiției, iar trei echipe care vor acumula cel mai mare număr de voturi vor fi invitate în aprilie la Delaware, la finala internațională a concursului, unde se va da marea bătălie pentru un premiu în valoare totală de 10.000 USD.

Technovation working

Echipa din Orhei „Do it for Bunica”, a venit cu ideea creării unei platforme web, prin intermediul căreia cei ce lucrează peste hotare vor avea şansa să găsească şi să angajeze un tânăr din localitate pentru a ajuta cu treburile casnice pe părinţii vârstnici ce au rămas fără îngrijire acasă, în Moldova. Tinerii se înregistrează şi îşi creează un profil pe site-ul nostru gratis. Noi folosim, de asemenea, un procent din profitul nostru pentru a angaja tineri care ar vizita şi ar ajuta familiile social vulnerabile.

Din echipă fac parte:

Zgurean Ludmila, 18 ani, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”

Grecu Vladlen, 16 ani, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”

Bradescu Victoria, 17 ani, Liceul Teoretic „Ion Luca Caragiale”

Tihon Daniela, 17 ani, Liceul Teoretic „Ion Luca Caragiale”

Cel care a susţinut echipa de la bun început, şi a jertfit din timpul şi eforturile sale, ca să ajute echipa în concurs, este Steven Mantani, voluntar din Corpul Păcii, care mereu este gata să ofere ajutor tinerilor.

Team

Dacă această idee a reuşit să vă impresioneze, şi dacă vă doriţi să susţineţi tinerii în antreprenoriatul social, atunci votați echipa “Do it for Bunica”.

Paşii pentru votare:

1.Click aici  https://app.reviewr.com/diamondchallenge/pitch?evtid=1250147&subid=1276675 
2. Logaţi-vă (prin intermediul facebook durează doar câteva secunde)
3. Apăsaţi pe iconiţa cu degetul în sus, ce se află deasupra video-ului
4. Reveniţi zilnic ca să votaţi pînă pe 24 februarie

Working

Pentru mai multe detalii despre echipa din Orhei, urmăriți pagina de facebook.

Autor: Ludmila Zgurean, membră a echipei „Do it for bunica”

ludmila zgurean

Foto: arhiva personală

Dacă vrei ca următorul articol „guest post” să fie scris de tine, grăbește-te să trimiți textul (scris cu diacritice) la adresa: svetlana.matvievici@gmail.com,  cu poze atașate și o scurtă descriere a ta.

Comentarii

2 Comments

  1. Pingback: Echipa „Do it for Bunica” din Orhei au caștigat concursul - Orheianca.eu

  2. Pingback: Echipa „Do it for Bunica” din Orhei a caștigat concursul - Orheianca.eu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *