Echipa „Do it for Bunica” din Orhei a câștigat concursul

By  |  0 Comments

În Orhei există tot mai mulți tineri proactivi, frumoși, talentați, plini de idei și implicați în tot felul de activități. Despre echipa „Do it for Bunica” vă scriam prin februarie, când am aflat și eu despre ei. Atunci Ludmila Zgurean a scris un guest post despre activitatea lor și ne îndemna să-i susținem prin vot.

De atunci le-am urmărit evoluția cu mare interes. M-am bucurat nespus când am aflat despre calificarea în finală. Atunci apăruse o problemă, aveau nevoie să facă rost de bani pentru a ajunge în SUA, la finala competiției.

Consiliul Raional Orhei le-a venit în ajutor și le-a oferit suport financiar pentru a acoperi o parte din cheltuieli.

echipa do it si tudor golub

Am stat cu ochii pe ei și așteptam marea finală. Eram sigură că ai noștri vor face față, pentru că sunt foarte buni. Marea noutate a apărut pe la miezul nopții. Echipa din Orhei „Do it for Bunica” a câștigat marele premiul de 10.000$, la categoria impact social, la concursul internațional pentru elevi, Diamond Challenge.  do it fo bunic 1 DO IT FOR BUNIC2 do it for bunicA 3 do it for bunica èchipA do it for bunica

Un rol deosebit în evoluția tinerilor îl are mentorul lor, Steven Mantani, care i-a motivat, susținut și ajutat.

Toate cuvintele de laudă și admirație merg către Steven Mantani, Dana Tihon, Vladlen Grecu,Victoria Bradescu şi Ludmila Zgurean – ei sunt eroii noștri! 

Diamond Challenge este o competiție de business de origine americană, ce se află deja la a treia ediție în Republica Moldova, şi se bucură de o popularitate semnificativă. În edițiile anterioare, trei dintre echipele din Moldova au reușit să se clasifice în finalele internaționale, unde au reprezentat cu demnitate țara și au obținut premii bănești în sumă de peste 6000$.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *