„Orh-Ideea” – clubul tinerilor jurnalişti din Orhei (guest post)

By  |  1 Comment

După cum v-am obișnuit deja, public în fiecare săptămână câte un nou guest post. Azi vă invit să citiți un articol scris de o tânără din raionul Orhei, despre alți tineri cu viziune și aspirații mărețe din generația ei.

Încerc prin aceste articole să susțin și să promovez tinerii proactivi, deștepți, frumoși, cu entuziasm și ambiție, care vor să facă schimbări în societate și care merită încurajările noastre!

În raionul Orhei sunt tineri care doresc ca în viitorul apropiat să devină jurnalişti, şi cu acest prilej Centrul de Tieneret Orhei a adunat câţiva tineri activi şi a dat start Clubului de Jurnalişti ”Orh-Ideea”. Echipa Orh-ideea s-a format în data de  21 mai 2015 în cadrul Forumul Tinerilor Activi din raionul Orhei.

clubul jurnalistilor din Orhei

Aici a început povestea jurnaliştilor. Am format o familie mare, unită şi prietenoasă. Şi datorită ideelor noastre geniale şi a scumpilor noştri îndrumători, echipa Orh-Ideea, lunar scoate un buletin informativ despre tineri şi pentru tineri, şi plus la asta avem o pagină de facebook în care postăm zilnic ştiri inedite din raionul Orhei.

ziarul Orh-ideea

Şi pe lângă munca pe care o depunem mai avem parte şi de activităţi mai distractive cum ar fi team building, tabăra de vară, dar şi pauzele de cafea în care discutăm şi ne amuzăm.

Avem planuri mari pe viitor şi pentru a le îndeplini, trebuie să muncim zilnic, să depunem efort, iar apoi totul va veni de la sine. Suntem o echipă minunată şi dornică de-a întâlni şi promova noi tineri talentaţi din raionul Orhei, nu ne rămâne decât să sperăm şi să progresăm în tot ceea ce facem!

echipa ziarului Orh-ideea

Ca membru al acestui club pot spune că aici am cunoscut oameni, tineri noi, cu care m-am împrietenit şi am învăţat multe de la ei, aici mi-am format o a doua familie şi aici voi dobândi noi oportunităţi pentru a-mi realiza visul de a deveni un tânăr jurnalist de succes. 

echipa Orh-ideea

Articol scris de Daniela Gorgos din satul Susleni, raionul Orhei, elevă clasa a IX-a, membră a Clubului de jurnaliști din Orhei, ”Orh-Ideea”. Daniela și-a luat în serios pasiunea pentru scris, încet, prinde la curaj să-și împartă gândurile în lumea virtuală pe blogul ei, care poate deveni unul de urmărit și apreciat, dacă va scrie original, constant, direct și din suflet, așa cum o face de fiecare dată. Îi doresc mult succes, perseverență și curaj, sunt sigură că vom auzi multe despre ea și colegii ei din Clubul ”Orh-Ideea”!

daniela gorgos

Urmăriți activitatea Clubului de jurnaliști ”Orh-Ideea” pe pagina lor de facebook.

Dacă vrei să fii autorul următorului „guest post”, scrie-ți gândurile pe ”foaie” și trimite textul (scris cu diacritice) la adresa: svetlana.matvievici@gmail.com, cu pozele atașate aparte  și o scurtă descriere a ta.

Comentarii

1 Comment

  1. Pingback: Corina Erhan - cea care schimbă destinele tinerilor din Orhei - Orheianca.eu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *