Radu Mîțu – orheianul care vrea să joace la Real Madrid

By  |  0 Comments
Îmi place fotbalul (chiar știu ce înseamnă offside 😉 ), urmăresc campionatele mondiale și europene, iar de când avem echipă în Orhei, merg și la meciurile din campionatul intern. Cele mai frumoase momente sunt atunci când ești pe stadion și simți pulsul meciurilor, iar când se strigă „gooool” devine totul magic.
FC MILSAMI Orhei a devenit campionă! Au câștigat-o cu 2:1 pe FC Dacia în etapa finală a Diviziei Naționale la fotbal. E primul titlu al Vulturilor Roșii și e o mare mândrie pentru orheieni. Bravo echipei! Bravo antrenorilor și întregului staff! Meritați tot respectul!
Milsami campioana
 Pentru mine cel mai important jucător într-o echipă de fotbal este portarul, poți să ai atacanți, mijlocași și fundași buni, dar dacă n-are cine apăra poarta bine, nu prea ai cum să câștigi echipele mai puternice decât tine.
Radu Mîțu, portarul echipei FC MILSAMI Orhei, e un fenomen, e speranța fotbalului moldovenesc, e mândria orheienilor și spun asta cu toată încrederea. La ai săi 20 de ani (da, da, e foarte tânăr) și-a găsit vocația, știe ce vrea de la viață, muncește mult și sunt sigură că va ajunge departe.
radu mitu1
De pe la 15 ani a înțeles că vrea să facă fotbal de performanță. Cel mai mult îi este recunoscător primul său antrenor, Domnul Mihail Robu, care i-a pus bazele în fotbal și i-a trezit pasiunea pentru sportul rege. După clasa a 9-a a ales să rămână în Orhei și să se antreneze la Milsami 2. Domnul Gherasim, atrenorul echipei, a fost cel care l-a încurajat să aleagă sportul de performanță și să rămână acasă.
Viața lui s-a schimbat radical, de când a ajuns la FC MILSAMI Orhei. A cunoscut oameni noi, de diferite naționalități, cu diferite caractere, prietenoși, de la care a învățat și continuă să învețe multe. A devenit mai responsabil, mai matur și a prins la curaj.
radu mitu
 Pe teren se simte mândru că reprezintă orașul Orhei, iar victoriile sunt dedicate familiei, care îl susține și în încurajează de fiecare dată.
Visul lui cel mare este să ajungă la echipa sa preferată, vrea să joace pentru Real Madrid. Sunt sigură
 că peste ani acest vis al său va deveni realitate, dacă va fi perseverent și va avea un pic de noroc.
10986517_837866742969796_307633450170502524_n
Îi place mult orașul natal, cel mai bine se simte pe stadion, dar merge și în parcul de lângă casă, unde își încarcă bateriile cu energie pozitivă. Regretă că stadionul nu are tribunele mai mari, ca să încapă toți orheienii la meci. Și-ar dori să avem un cinematograf, un bazin, un teren pentru tenis, unde tinerii să-și petreacă activ timpul liber, dar sperăm că în viitor lucrurile se vor schimba și orașul va arăta altfel.
tribune
 Puținul timp liber pe care îl are, îl pretece în sânul familiei și tot joacă fotbal :), dar de această dată nu ca portar, ci în calitate de atacant.
11265161_837774299645707_5859979145149808361_n
 Noi, orheienii, trebuie să ne susținem tinerii care ne duc faima în lume și să-i răsplătim cu respect și admirație.
Țineți minte acest nume „Radu Mîțu” – vom auzi multe despre el!
foto credit: FC MILSAMI Orhei

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *