Moldovenii eficientizează piața de retail

By  |  0 Comments

Activitatea în domeniul retail e o luptă continuă cu concurenții. Acest fapt este valabil și în Republica Moldova. Piața de retail este relativ mică, prin urmare factorii care determină succesul unei afaceri în domeniu au o strânsă conexiune cu noile tehnologii informaționale și business intelligence. Informația obținută la timpul potrivit poate determina creșterea vânzărilor și a profitabilității. Deseori clienții sunt cea mai veridică sursă de informație.

Concurs pe Facebook Egratis Nina Smart Business

Pulsul pieței poate fi determinat cu acuratețe dacă e să analizăm starea de fapt prin prisma consumatorului. Viteza deservirii este esențială. Acest lucru e posibil doar utilizând instrumentele potrivite. Totul începe cu un terminal POS (NA Punct de Vânzare) cu o interfață intuitivă, un soft eficient, un scanner rapid, un cititor de carduri performant, și, desigur, un aparat de casă inerconectat la o rețea inovativă. Mai mult de atât, abilitatea de a fi la curent în timp real cu starea vânzărilor e un avantaj primordial.

O serie de tineri moldoveni întreprinzători, au creat un sistem inteligent dedicat segmentului retail. Consultațiile și soluțiile oferite de Bina Smart Business în frunte cu Maxim Dumbravă contribuie esențial la sistematizarea și eficientizarea proceselor retail a mai multor companii în plan internațional cât și local. Sistemul este adaptat la piața noastră. Acest fapt e un factor decisiv care a determinat un jucător important pe piața de haine pentru copii din Republica Moldova să implementeze soluțiile oferite de Bina Smart Business.

Bina Smart Business este o un soft care funcționează în cadrul unei platforme de tip cloud. Acest soft te ajută să optimizezi procesele retail, să eficientizezi inventarierea și sortimentul de produse/servicii pentru ca în final să crească vânzările și profitabilitatea.

Radu Iutiș, Managerul de Dezvoltare în cadrul lanțului de magazine de haine pentru copii MAXIKIDS utilizează platforma Bina Smart Business. ”În cazul nostru platforma permite obținerea informațiilor corecte în timp real privind stocurile, vânzările și recepțiile de marfă de la depozit până la magazine. Am eficientizat procesul de lansare a ofertelor prin calcularea corecta și automată a cadourilor oferite. Bina Smart Business permite stabilirea de prețuri preferențiale pentru fiecare articol în parte sau poate fideliza clienții prin politicile de discount. Automatizarea inventarierii ne ajută să economisim timp și bani.” a spus Radu.

Radu Iutis Egratis Bina Smart Business Maxikids

Alexandru Boiștean, Directorul companiei BALTO COMERȚ preferă softul Bina Smart Business în special pentru eficientizarea procesului de inventariere a produselor. Compania se axează pe comercializarea pieselor de schimb pentru tehnică industrială. Platforma e adaptată contextului local prin urmare are un impact direct asupra economisirii de timp și creșterii vânzărilor.

Alexandru Boistean Egratis Bina Smart Business Balto Comert

Natalia Grădinari, deține un mini-market care necesită o atenție sporită asupra detaliilor. Bina Smart Business o ajută la optimizarea proceselor retail. ”Drept rezultat, sortimentul de produse este ajustat conform preferințelor clienților. Pot să planific la timp comenzile către distribuitori și am reușit să implementez o strategie eficientă de fidelizare a cumpărătorilor.”

Natalia Gradinari Josan Egratis Bina Smart Business

Echipa Bina Smart Business a lansat recent un concurs în cadrul căruia poți câștiga o consultație strategică în domeniu. Această consultație te va ajuta să optimizezi procesele retail. Vei ști cum să eficientizezi procesul de inventariere și alte procese cheie.

Participă acum și câștigă o consultație strategică.

P

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *