Ea a primit în dar Bucureștiul

By  |  3 Comments

1 decembrie a devenit pentru mine cea mai importantă zi din an. Până acum 4 ani sărbătoream Ziua Unirii, Ziua României, prima zi de iarnă, dar lucrurile s-au schimbat pe 1.12.2011. În acea zi magică s-a produs marea minune din viața mea, a apărut ghemul de fericire pe nume Lia-Anastasia, iar odată cu ea s-a născut și mama din mine. 

lia tricolor

Am spus-o de nenumărate ori și o repet, copilul e sursa mea de inspirație și motivație, e acea energie cu care poți mișca munții din loc. De la ea am învățat să mă bucur de fiecare clipă trăită, să râd mai mult, să mă joc, să-mi trezesc imaginația și să fiu fericită azi și acum.

orheianca mare+mica

PC: Alin Popescu

A crește și educa un copil nu-l ușor și nu susțin ideea că toți ar trebui să facă copii. (Unii pot să trăiască cu pisicile toată viața, fără să și-o complice cu un copil.)

Lia-Anastasia este o mică personalitate, cu gânduri, idei, preferințe, stări. Ea a venit pe lume să-și găsească vocația, să-și urmeze visele și să fie fericită, iar eu sunt cea care trebuie s-o învețe ce e bine și ce e rău, s-o învețe să zboare și s-o las liberă să-și caute drumul spre fericire.

_DSC1020

PC: Alin Popescu

Din vara asta am început s-o iau cu mine pe la evenimente, să descopere și ea lumea mea. Am observat că-i plac aventurile și călătoriile, intră în contact mai repede cu oamenii :). (eu sunt bloggerița mare, iar ea e bloggerița mică 🙂 ).

Din acest an am hotărât să-i dăruiesc de ziua ei amintiri! În acest an a primit în dar Bucureștiul :).

A fost pentru prima dată în capitala României și s-a întors acasă plină cu impresii și emoții pozitive. Nu prea am avut parte de vreme bună de plimbat, dar ne-am descurcat cu ce a fost. A primit în dar o bicicletă cu Hello Kitty, cu care a cucerit parcul Herăstrău, s-a dat la tobogane, a văzut luminițele de Crăciun, a fost la shopping, s-a jucat mult, a râs și mi-a spus că mai vrea la București. N-am apucat să mă văd cu multă lume, că programul îl făcea ea, dar data viitoare recuperăm ;).

lia bucuresti

În fiecare an va primi în dar emoții și amintiri din orașe diferite, iar când va crește sper să păstreze tradiția.

lia anastasia 4 ani

 

Când mă gândesc ce repede a crescut și cât de matur a început să gândească, mă sperie un pic. Prea repede se mișcă universul și prea repede se fac mari copiii noștri.

Lia-Anastatia e un copil oarecare pentru univers, iar pentru mine e tot universul.

Comentarii

3 Comments

  1. Marina

    09/12/2015 at 22:28

    Foarte frumoasa cea mica si e placut sa fie nascuta in aceasta zi si mai ales sa insemne pentru tine atat de mult. Prima clipa cand te-ai putut considera mama in adevaratul sens al cuvantului. La multi ani, cu putina intarziere.

  2. Pingback: #VacantaLiei din 2017 = 2150 km - Orheianca.eu

  3. Pingback: Cum mi-am adaptat copilul la București? - Orheianca.eu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *