București – să vii, să-l vezi și să-l iubești (II)

By  |  0 Comments

Mă cheamă, mă intrigă și mă seduce. Așa e Bucureștiul, un cuceritor. Mă lasă liberă pe străzile lui, mă impresionează, mă inspiră și mă face să visez.

Cu fiecare vizită, mă simt tot mai atrasă de acest oraș, iar dorința de a reveni e tot mai mare. Vreau să mă pierd prin Centrul Vechi, să mă plimb prin parcuri, pe malul unui lac, să merg la teatru, la muzee, la concerte, la petreceri, să cunosc oamenii de acolo și să descopăr tot mai mult din el, din acel București care m-a cucerit.

Freedom is my second name! #EnjoyBucharest #viewfrommywindow #wineofmoldova #chardonnay #vinariapoiana

Una foto pubblicata da Svetlana Matvievici (@orheianca) in data:

 

Aici povesteam ce e de văzut ziua prin oraș, iar acum vreau să schimbăm ceasul și să începem a descoperi Bucureștiul de noapte. Recunosc, nu sunt o mare amatoare a cluburilor și petrecerilor până dimineață, dar la București am făcut o excepție.

Ai auzit de ShoteriaEste primul shotbar din România care te pregătește cu adevărat pentru viața de noapte. Mai întâi treci pe la stația de alcoolizare, (ai grijă câte shoturi urci, s-ar putea să nu mai ai forțe să pleci mai departe 😉 ). După o noapte de chef prin Centrul Vechi, cei de la Shoteria te pun repede pe picioare, la stația de reabilitare. Dacă îl prinzi pe Radu Tănase, proprietarul barului, buna dispoziție îți este garantată. Acest om degajă atâta energie pozitivă, că te molipsește și pe tine fără să vrei. (Sfat: Nu te pune la băut cu el, că vei pierde bătălia. 😉 )

Shoteria enjoybucharest

foto credit: Alin Popescu

Dacă ți se face foame, treci pe la Calif (program nonstop), e chiar lângă Shoteria. La Calif am mancat al doilea kebab din viața mea, primul a fost acum vreo 7 ani și îți dai seama cât de mult mi-a „plăcut” dacă n-am mai mâncat kebab atâțea ani. Neapărat să gustați și ayranul lor, e foarte buuun.

De când am văzut pe net că s-a deschis Eleven Social Club, am zis că trebuie să ajung acolo, să-l văd pe Ivo și să mă conving că la ei e mega distracție, așa cum se vede din pozele de pe facebook ;). (Pot să-ți spun că e mult mai bine, mergi să te convingi și tu. 😉 )

Guess the place #EnjoyBucharest

Una foto pubblicata da Svetlana Matvievici (@orheianca) in data:

Oare cum va fi vara la #elevensocialclub? #dordeducă #EnjoyBucharest #patry #club #citybreak Una foto pubblicata da Svetlana Matvievici (@orheianca) in data:

Journey Pub îți amplifică dorința de a călători. Amatorii de travel vor fi impresioanți de atmosfera și meniul din acest local. Mi-a plăcut grădina lor și aș vrea să revin acolo cu prima ocazie.

foto credit: Dragos Asaftei

foto credit: Dragos Asaftei

Come to visit #Bucharest! Come to #EnjoyBucharest 😉

Una foto pubblicata da Svetlana Matvievici (@orheianca) in data:

Când ai fost ultima oară într-un palat? Chiar în centrul Bucureștiului se ascunde o operă de artă. Noblesse e o oază de rafinament, gust și delicatețe, unde energia pozitivă te face să uiți de prezent și să te deschisi pentru a primi în suflet acea atmosferă aristocratică și boemă a secolului al XIX-lea. Aici se organizează serate, expoziții, vernisaje, concerte, spectacole și seri magice pentru bloggeri :).

Pe mine m-a cucerit de cum i-am pășit pragul, iar pianul, vioara, lumânările, vinul și decorul m-au ajutat să găsesc răspuns la câteva întrebări și să văd lucrurile altfel. Cea mai importantă zi din viața ta este „AZI”, pentru că „IERI” e deja istorie. Rămânem prizonierii trecutului și nu ne putem bucura de frumusețea prezentului. La Noblesse mi-am resetat stările de spirit și am ieșit de acolo, lăsând trecutul pe raftul de amintiri.

foto credit: Alin Popescu

 

Sufletul respiră vioară. #EnjoyBucharest #galerienoblesse #Bucuresti #Bucharest #Romania #orheianca Un video pubblicato da Svetlana Matvievici (@orheianca) in data:

La București mă simt altfel și îmi place atât de mult de mine acolo! Încă n-am descoperit motivul ce mă face să-mi sclipească ochii, să zbor și să zâmbesc, pentru asta trebuie să revin iar și iar!

“#EnjoyBucharest – un eveniment organizat de Eventur Bucharest, în parteneriat cu Bucharest Tourism Board, ARCUB, Primaria Bucuresti și cu sprijinul Telekom Romania, Travelport, Prestige Tours, Blue Air, CDI Transport, Clinica Dent Estet,Mosetti si Stejarii Country Club. Parteneri media principali: Europa FM și Observator.tv

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *