Merg la Bloggers Lan Party. Vrei să vii cu mine?

By  |  3 Comments

Nu cred că există cineva din generația mea, care nu s-a jucat la calculator, măcar o dată în viață ;). Țin minte și acum reacția mea când am văzut primul calculator, aveam vreo 8 ani și rămăsesem cu gura căscată la propriu, când am văzut o „cutie” mare pe masă la tata în birou. Tatăl meu a fost antrenor de șah și alt joc decât șahul nu avea în „cutia” sa. Așa că primul meu joc la calculator a fost o partidă de șah.

Prin clasa a 7-a ne-au instalat calculatoare în cabinetul de informatică și atunci l-am descoperit pe Mario :D. Au urmat ore întregi pierdute la internet cafe, unde mai jucam „Need for Speed” :). Prietena mea Ana era campioana noastră, nici un băiat nu o putea ajunge, eu nu prea făceam performanță, dar mă mândream cu ea :D.

Au urmat jocurile pe telefon. Angry Birds și Candy Crash mi-au mâncat nopțile, până în ziua când am șters toate jocurile din telefon.

Acum nu mai am timp de jocuri, dar am acceptat cu drag invitația lui Toma să particip la Bloggers Lan Party ediția a 9-a. Merg acolo mai mult din curiozitate, să văd cum pot vreo 50 de oameni să se joace împreună, o zi întreagă :D.

Cine știe, poate intru și eu în vreun joc ;). Acolo vin experți, oameni cu greutate în ale jocului, sper să fac față provocării.

Am o invitație și pentru tine ;). Dacă vrei să mergi cu mine în lumea bloggerilor și a jocurilor, comentează pe blog care este jocul tău preferat, de ce vrei să mergi cu mine și te iau.

blpa9 final

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie,  Impact Hub (București, centrul vechi, str Halelor, nr 6, etaj 3).

Câștigătorul este Victor Bogdan Gheorghiță!

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

Comentarii

3 Comments

 1. Rosu Alexandru

  12/11/2015 at 17:17

  Jocul meu preferat este Syberia , are o poveste captivantă si plină de aventuri . Mi-aș dori să vin cu tine la BLP deoarece cred ca va fi un eveniment frumos & distractiv .

 2. Victoria

  12/11/2015 at 23:32

  Acum practic nu mai am timp de jocuri, am si uitat cand am deschis vreun joc la calculator, dar unul din preferatele mele a fost si va ramane Need for speed 🙂

 3. Victor Bogdan Gheorghita

  13/11/2015 at 13:59

  Sunt sigur că nu sunt puțini cei care nu si-au dormit adolescenta, ca si mine, stând în fața calculatorului zile si nopți jucand Mortal Kombat, Nfs Porsche, Starcraft, Diablo 2 sau multe dintre jocurile care deja au devenit clasice in ziua de azi. Dar imi aduc aminte ca oricât imi plăcea sa ma joc acasă, era de zece ori mai mișto să ieși la o sala de gaming cu prietenii. Imi e dor de experiența de sală (de adunare) de competiția live a locului. Hai la lan party 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *