Bărbații din viața mea

By  |  0 Comments

Azi, 19 noiembrie e Ziua Mondială a bărbaților și am hotărât să înșir câteva rânduri pe blog, pentru că ei merită ( merită mai mult decât o postare pe facebook 😉 ).

Toate femeile au cel puțin un bărbat care le-a marcat existența. Tata, fratele, verișorii, unchii, colegii, vecinii, prietenii, iubiții, foștii iubiți, simplii cunoscuți chiar și anonimii au avut influențe asupra mea. De la fiecare am învățat câte ceva și pentru asta le mulțumesc!

De mică mă jucam mai mult cu băieții, îmi plăcea să fac parte din lumea lor, repede am înțeles cât sunt ei de diferiți și că viața fără ei nu ar avea culoare.

Eu credeam în prietenia dintre un bărbat și o femeie, până în ziua când cel mai bun prieten al meu mi-a spus că mă iubește. În acel moment am pierdut un prieten și mi-am resetat viziunea asupra prieteniei (acum îmi pare rău că nu mai face parte din viața mea).

Există mulți bărbați pe care îi admir, îi respect, îi apreciez, bărbați care mă inspiră, fără ca ei să știe asta (Citești aceste gânduri și te gândești dacă te încadrezi în această categorie? Poate că da, poate că nu 😉 .)

Fiecare bărbat pe care l-am primit în viața mea, și-a jucat rolul cum a știut el mai bine. Unii au fost proști actori și au părăsit scena după „primul pachet de pop-corn” aruncat din sală și foarte bine au făcut. Dacă nu poți face o femeie fericită, dă-te la o parte!

Am ars poduri și am pus cruce pe unele specii de masculi, care m-au învățat că nu toți pot fi numiți bărbați, poate doar niște vertebrate, care doar fac umbră pământului. Prefer să-i scot din viața mea pe cei geloși, posesivi, lași și iresponsabili, care nu pot lupta pentru fericire.

12279533_10153775723758928_567375947_o

Le mulțumesc bărbaților din viața mea, care mi-au dăruit flori, m-au făcut să zâmbesc, mi-au îndeplinit vise, m-au învățat să-mi depășesc limitele, m-au urcat pe culmile fericirii :*, m-au învățat să iubesc și m-au făcut femeia care sunt acum!

Am început să ascult de bărbați, iar cel mai mult ascult de fotografi 😉 .

Sunt fericită că am în preajmă bărbați adevărați și nu-mi imaginez viața fără ei.

La mulți ani, dragi bărbați ai neamului!

12269088_10153775723708928_1050170119_o

*Un bărbat adevărat e cel care știe să facă o femeie fericită! Cum? Simplu: s-o aprecieze, s-o respecte și s-o iubească în fiecare zi!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *