5 mai 2018 – Moutain Bike Maraton III – Orheiul Vechi XCM 2018

By  |  0 Comments

Clubul Sportiv de Ciclism MTB.MD, cu susținerea Consiliului Raional Orhei și cu suportul USAID Moldova și al Guvernului Suediei, organizează a treia ediţie a Mountain Bike Marathon «Orheiul Vechi» XCM 2018, pe 5 mai 2018. Competiţia sportivă se va desfăţura pe teritoriul raionului Orhei, cu startul şi finişul la intrarea în satul Trebujeni, pe o distanţă de 68 km, prin satele Brăneşti, Furceni, Ivancea, Piatra, Pohărniceni, Jăloboc, Trebujeni, Butuceni şi Morovaia, pe malul râului Răut, prin păduri şi pe stânci. Evenimentul este organizat sub egida „Pomul Vieții”. 

Evenimentul are ca scop promovarea sportului, a modului sănătos de viaţă, dar şi valorificarea potenţialului turistic al raionului Orhei şi a turismului de aventură. La competiţie vor participa biciclişti, atât din Moldova, cât şi de peste hotare, în număr de 300 de sportivi și amatori. Noutatea din acest an este traseul de 19 km, la care se pot înscrie și amatorii.

Foto: Victor Garștea

Înregistrarea participanților

Înscrierile se fac online http://mtb.md/orheiul-vechi-xcm-2018/#inscriere

Taxa de participare:
martie – 18 martie = 150 lei
19 martie – 1 aprilie = 200 lei
2 aprilie – 16 aprilie = 250 lei
16 aprilie – 4 mai = 300 lei
5 mai (ziua concursului) = 350 lei

Înscrierea se validează pentru fiecare concurent numai cu condiția achitării taxei de participare.

Plata pentru înscriere se poate face în următoarele puncte:
1. Salonul de biciclete GIANT, pe adresa: Chișinău, Bd. Moscova 9/1.

2. Magazinul de echipamente pentru turism, odihnă activă și sporturi extreme X-Style pe adresa: mun. Chisinanu, bd. Grigore Vieru 27. www.x-style.md

3. Sport Market. IronMaxx® Nutrition – Official Distributor in Moldova pe adresa Vasile Alecsandri 84, Chișinău. www.sportmarket.md

4. Transfer pe card, www.transfer.md, Dovicenco Eduard,, 5574840293807735 – Mastercard.

5. La orice filiala Moldindconbank SA puteti efectua un transfer in contul A.O.Clubul Sportiv de Ciclism ” MOUNTAIN BIKE” din Moldova, cod fiscal: 1016620000701, IBAN: MD63ML000000002251949352 MOLDMD2X349 fil.Ciocana

Pentru validarea înscrierii este necesară trimiterea dovezii plații, pentru aceasta va rugam sa faceti o poza a chitantei primite la banca sau confirmarea platii via transfer.md si sa o expediati pe adresa: mtb.moldova@mail.ru.

Daţi join la eveniment ca sa fiţi la curent cu ultimele noutăţi. 

Trasee

Noutatea din acest an este cursa FUN de 19 km, la care sunt invitați toți pasionații de ciclism montan. Este o cursă gratuită. Înscrierea se va face la fața locului. La cursa FUN pot participa atât cicliști începători, cât și amatorii curselor de alergat. Va fi o cursă FUN, fără clasificare și premiere, dar cu multe emoții frumoase. Detalii aici.

Înscrierea la traseul scurt (45 km) sau traseul lung (68 km) se face aici.

Harta GPS FUN trail 19 km – https://www.gpsies.com/map.do?fileId=tzsmtcoehzmvlihd

Traseul scurt – 45 km

Harta GPS – https://www.gpsies.com/map.do?fileId=whemmnghzxbmnehu

Traseul lung – 68 km

Harta GPS – https://www.gpsies.com/map.do?fileId=vhiooczhpcsvibvz

Tombola

La finalul cursei vor fi puse la bătaie mai multe premii oferite de către sponsorii evenimentului.

Salonul de biciclete Daac Velo Sport susține și în acest an evenimentul, astfel un participant norocos la Orheiul Vechi XCM 2018 poate câștiga o bicicletă Giant ATX 1 – 27.5 în valoare de 10500 lei.
Ore cine o va câștiga? 

Și în acest an, Vila Roz va aștepta participanții la finish cu zeamă.

Veniți pe 5 mai la Mountain Bike Marathon «Orheiul Vechi» XCM 2018, locul unde sportul şi turismul de aventură îşi dau întâlnire pe biciclete.

Citiți aici impresiile de anul trecut.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *