Hai la Lavender Fest să respirăm din natură

By  |  2 Comments

În acest an mi-am propus să colecționez cât mai multe amintiri frumoase. Viața e prea scurtă, să treci prin ea doar ca un consumator de bunuri materiale. Vreau să călătoresc, să merg la evenimente interesante, să mă conectez cu natura, să prind vibrații pozitive, să socializez cu oameni proactivi și să trăiesc viața din plin! Vreau să te inspir și pe tine să faci același lucru 🙂 .

Pentru această vară, „to go list-ul” evenimentelor pe care abia le aștept, arată așa:

Opera de la Butuceni încă îmi aleargă prin vene, urmează pregătirile pentru cel mai delicat eveniment al verii – Lavender Fest :).

laverder fest 2016

Țin minte și acum vorbele Natei Albot la TEDx-ul de anul trecut: „Încă nu știu cum, când și cu cine, dar vreau să organizez un festival, într-un lan de levănțică.”

lavender fest nata albot

În iunie 2015 s-a întâmplat minunea! Prima ediție a festivalului „Lavender Fest” a surprins prin locație, dress code, muzică, program, dar cel mai mult m-a impresionat atmosfera magică și vibrațiile pozitive, pentru care merită de mers și în acest an. Așa a fost anul trecut:

 

Să facem un joc 😉 . Imaginează-ți un câmp de levănțică, unde toată lumea este îmbrăcată în alb, au fețe senine, zâmbesc, pe fundal se aude muzica băieților de la GOLAN (apropo, fac super muzică, de care te îndrăgostești ușor), iar tu stai cu ochii închiși și te conectezi cu natura, în timp ce ți se face masaj. Mmmm… doar pentru așa experiență merită să mergi la Lavender Fest!

A doua ediție a Festivalului Sănătății și Frumuseții din natură – Lavender Fest, se va desfășura pe 18 iunie, tot în satul Cobusca Nouă, raionul Anenii Noi, lângă același imens lan de levănțică. Evenimentul începe la 13.00.

lavender fest

Activități 

În Zona Conferințelor, vom putea asculta prezentări ale speakerilor pe diverse teme de sănătate (numele lor le veți afla în curând).

În Zona Food, ne vom putea delecta cu mâncare sănătoasă, tradițională, dar și gusta din gastronomia vegetariană.

La Târgul de Artizanat, vei putea să găsești accesorii deosebite, create special pentru acest eveniment, suvenire, jucării, cosmetică bio, uleiuri din levănțică și multe alte lucruri interesante.

În Zona Kids, copiii vor avea parte de activități interesante, animatori și multă distracție.

În Zona Wine Friendly, Wine of Moldova te așteaptă cu ateliere și degustări de vinuri autohtone: Feteasca Albă, Feteasca Regală, Viorica, Feteasca Neagră și Rara Neagră.

În Zona Spa, te vei putea relaxa, mai bine zis, te vor relaxa 🙂 (recomandare: să-ți faci rezervare din timp, dacă vrei masaj mai spre seară), de asemenea vei putea practica Yoga.

Întreg lanul de levănțică se va transforma într-un studio foto, cu decoruri delicate și fotografi profesioniști (care vor fi gata să-ți facă o ședință foto profesionistă (contra cost).

În cadrul festivalului se va desfășura Art Lavanda, concurs de artă inspirată din levănțică.

lavender fest 2

Transport

Satul Cobusca Nouă se află la o distanță de 35 km de Chișinău. Pentru cei care vor veni cu mașina și nu cunosc traseul, uitați aici un video util.

Pentru cei care nu au transport personal, se vor organiza microbuze speciale, din sectorul Botanica, de la stația terminus a troleibuzului 22. Acestea vor începe să circule începând cu ora 10.00, la fiecare 30 de minute, iar seara ultima va porni la 23.00, din sat. Prețul unei călătorii este 25 lei într-o singură direcție.

Sugestii 

  • Să respectați dress code-ul! (Dacă nu aveți haine albe, veniți în bej, sau culori pale. Încălțați-vă comod, evenimentul este într-un câmp, totuși 🙂 . ) Să vă luați pături și haine groase, dacă aveți planuri să stați până seara târziu.
  • Luați-vă umbrele (în caz că spre seară va ploua, dar vă vor prinde bine și în caz de soare puternic 🙂
  • Pensionarii și copii până la 12 ani intră GRATUIT (La prezentarea buletinului de identitate, în cazul pensionarilor). Luați-vă toată familia, copiii, părinții și bunicii cu voi, creați-vă amintiri frumoase împreună.
  • Să NU RUPEȚI LEVĂNȚICA! În caz contrat, veți fi AMENDAT. (Toată lumea va primi la intrare câte un buchet de levănțică, așa că nu încercați să să rupeți din lan, că veți fi prinși și amendați, iar pentru câteva fire, nu merită să fiți arătat cu degetul.)
  • Să veniți cu inima deschisă și cu dorința de a contribui fiecare, cu vibrațiile voastre pozitive, la crearea atmosferei magice din acea zi.

Muzică 

Voi pe băieții de la GOLAN (România) i-ați auzit? Dacă nu, dați play și veți avea  încă un motiv în plus să veniți la Lavender Fest 😉 .

Bilete 

Puteți cumpăra bilete pe iticket, de asemenea le veți putea procura la intrare.

Așa cum v-am promis, voi, cititorii blogului, puteți beneficia de o reducere la 10% la bilete pentru Lavender Fest. (Biletul costă 250 lei, iar pentru voi va fi 225 lei). Pentru a cumpăra biletele cu reducere, mă găsiți la numărul 067476300 sau îmi scrieți în privat pe facebook.

Urmăriți blogul și veți putea câștiga bilete gratuite la Lavender Fest 😉 . În curând vin cu detalii 😉 .

Pe hashtag-ul oficial #LavenderFest veți putea găsi toate impresiile și fotografiile organizatorilor și participanților. Vă îndemn să-l folosiți cu drag, atât pe instagram, cât și pe facebook.

Lăsați grijile, luați-vă familia, îmbrăcați-vă în alb și veniți să investiți în amintiri frumoase!

Vin cu o invitație pentru cititorii mei din România, treceți Prutul și haideți la cel mai deosebit și rafinat eveniment al verii. De la Iași sunteți în 3-4 ore la Lavender Fest 😉 .

Eu încă nu mi-am ales ținuta, dar până pe 18 iunie sper să mă hotărăsc 😀 .

lavender fest orheianca

Ne vedem la Lavender Fest, să respirăm din natură!

Eveniment organizat de Klumea.

Comentarii

2 Comments

  1. Pingback: 8+2 motive pentru care să mergi la Lavender Fest 2016 (CONCURS) - Orheianca.eu

  2. Pingback: 250 lei | apostu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *