Vinurile „Individo” de la Chateau Vartely – premiate în România

By  |  0 Comments

Vinăria Château Vartely din Orhei, începe noul an cu dreptul. Tocmai s-a întors de la un concurs din România cu 3 premii onorante, pentru gama de vinuri Individo.

La sfârșitul lunii ianuarie, în România a avut loc cea de-a cincea ediție a Concursului de Vinuri „Pistonul de AUR”, din Brăila, organizat de blogul PistoaneBaricate.ro a lui Iulian Grigorescu, un blog foarte apreciat de cunoscătorii de vin și specialiștii implicați în industria vinului din Romania. Acest an a fost o ediție încurajatoare, marcată de interes sporit din partea cramelor, la care s-au înscris 39 de crame numite din România, Republica Moldova și Grecia, totalizând 103 probe.

Gama de vinuri „Individo” de la Château Vartely, lansată recent pe piață, dar deja apreciată mult de consumatorii din Republica Moldova și-a suplinit colecția de medalii cu încă 3 obținute la Concursul de vinuri „Pistonul de AUR” din România.

Individo Rară Neagră Malbec Syrah (86 puncte) – medalia de aur

Individo Traminer Sauvignon Blanc (85,5 puncte) – medalia de aur

Individo Fetească Neagră (83 puncte) – medalia de argint.

Punctajul maxim fiind de 100 puncte.

individo premii

Vinurile „Individo” au mai câștigat medalii la concursurile internaționale Mundus Vini, Germania, International Wine Challenge, Marea Britanie și La Selezione del Sindaco, Italia.

În Moldova vinurile „Individo” pot fi găsite, atât în rețelele de supermarketuri din țară, cât și în magazinul specializat din Orhei (prețul variază între 85-110 lei).

De asemenea, vinurile pot fi găsite și în România, pentru detalii apelați la Produse Moldovenești, reprezentantul Chateau Vartely în România.

Și nu uitați, consumați vin de calitate, în cantități moderate ;)!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *