Vino la lansarea cărții „Brandul tău personal ești TU”

By  |  0 Comments

Sunt în Moldova pe doar câteva zile, iar în una dintre ele voi fi la Biblioteca municipală „B.P. Hașdeu” din Chișinău. Hai să ne vedem la lansarea cărții Brandul tău personal ești TU scrisă de Alexandra Huștiu Bibire.

Când? Vineri, 30 noiembrie 2018, la ora 16.00

Unde? În Chișinău, la Biblioteca municipală „B.P. Hașdeu” (bd. Ștefan cel Mare 148)

Pe Alexandra Hustiu Bibire am cunoscut-o acum 4 ani la un eveniment în Piatra Neamț, iar de atunci ținem legătura în mediul online. Așa s-au aliniat planetele că prima carte pe care mi-am luat-o „de casă nouă”  a fost cartea Alexandrei Brandul tău personal ești TU.

Alexandra ne-a invitat pe mine și Stela Botez să ne spunem poveștile în cadrul evenimentului, care va fi mai mult decât o lansare de carte.

Stela vine cu cobza, iar eu cu o „poveste îmbuteliată”.

Vom afla mai multe despre dansul bulelor din pahar și vom degusta 2 spumante de la DOR Wines.

Participarea este gratuită. Ne vedem la bibliotecă.

Cartea „Brandul tău personal ești tu” poate fi descărcată sub formă de e-book (în rezumat) sau cumpărată online de pe www.alexandrahustiu.ro/shop.

Te-ai gândit vreodată că poți fi de neînlocuit?
Că asumarea de sine, conștientizarea valorii personale te pot ajuta să devii un pilon important în compania în care lucrezi? Sau în domeniul tău de expertiză? Sau efectiv în viața celorlalți oameni?

Te-ai gândit vreodată la valoarea pe care o ai? Ca om? Ca profesionist?
Dar la ce este important pentru tine te-ai gândit? La ceea ce ți-ar plăcea să faci dar crezi că nu ai șanse pentru că sunt prea mulți oameni care fac deja asta?

Te-ai gândit vreodată la ceea ce faci foarte bine, instinctiv? Din plăcere, pasiune? Iar dacă faci asta deja, te-ai gândit cum ar fi să fii cunoscut(ă) pentru asta? 

Te-ai gândit vreodată la brandul tău personal?
Te așteptăm vineri, 30 noiembrie ora 16 la o lansare e carte ALTFEL. Cu Hustiu Bibire Alexandra.
(Huștiu) Bibire Alexandra este, de 14 ani, Om de Marketing.
După ce a trecut prin toate stadiile evolutive ale meseriei – de la Specialist de marketing local la Director de Marketing național, și a cochetat și cu vânzările – acum 3 ani a intrat în stadiu în care construiește ceea ce ea numește Visul ei, dar din perspectiva în care “un vis nu este ceva din care te trezești, ci ceva care te trezește, te face să îți dorești să faci Lumea un loc mai bun, să lași ceva în urma ta”.

Visul ei se numește Brand&Build și este o agenție a cărui scop principal este să ajute la construcția brandurilor, fie ele personale sau de business, să aducă valoare celor din jur, să le facă viața mai ușoară, dar mai ales să împlinească Visuri.
Despre agenție găsiți detalii aici: www.BrandAndBuild.ro

Alexandra a terminat Facultatea de Științe Economice, Specializarea Marketing, urmată de Master în Marketing și Management dar și o serie de specializări în străinătate, ultimele chiar pentru Workshop-ul de Personal Branding:
• Shaping Your Professional Brand – University of Illinois at Urbana-Champaign
• Strategic Self-Marketing and Personal Branding – The State University of New York
• Introduction to Personal Branding – University of Virginia

Pe Alexandra o găsești cu totul și pe blogul ei personal, pe www.alexandrahustiu.ro sau pe una din rețelele de socializare: Facebook: https://www.facebook.com/alexandra.hustiu ,Instagram: https://www.instagram.com/alexandra_hustiu_bibire/, LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/hustiu-bibire-alexandra/ sau Google + : https://plus.google.com/+AlexandraHustiu.

• Email: alexandra@brandandbuild.ro | contact@alexandrahustiu.ro
• URL: http://www.alexandrahustiu.ro/

Resurse profesionale pe Linkedin, aici: https://www.linkedin.com/in/hustiu-bibire-alexandra/

Detalii despre carte poti gasi aici: https://www.alexandrahustiu.ro/brandul-tau-personal-esti-tu/

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *