Unde găsești suvenire cu logoul turistic al Moldovei

By  |  0 Comments

Scriam acum jumătate de an aici despre lansarea noului logo turistic al țării și despre faptul că aș purta cu mândrie un tricou cu logo, iată că peste câteva luni mi s-a îndeplinit dorința. Acum mai vreau un hanorac negru și un termos cu logo :).

Aproape în fiecare zi primesc mesaje de la voi, cu întrebări legate de obiectele cu logoul turistic al țării, cineva vrea suvenire, perne, tricouri sau genți, alții vor stickere așa că am hotărât să scriu acest articol pentru a vă ajuta să găsiți mai ușor ceea ce căutați.

Perne cu „pomul vieții”

Unicul producător care are dreptul să producă perne cu logoul turistic al Moldovei este PERNA MEA. La ei puteți găsi mai multe modele de perne, comanda se face la numărul de telefon +37368807138. Apelați cu toată încrederea la Dumitru Bordea, el vă poate răspunde la toate întrebările.

Perna 30x50cm cu Logoul Turistic brodat. 100% bumbac. Umplutura sintipuf hipoalergic. Prețul : 225lei

Perna 30x50cm cu Logoul Turistic brodat.
100% bumbac.
Umplutura sintipuf hipoalergic.
Prețul : 225lei

perna turisitca2

Perna 40x40cm cu Logoul Turistic brodat 100% bumbac. Umplutura sintipuf hipoalergic. Prețul : 225lei

 

 

 

 

 

 

 

 

Perna 50x50cm cu Logoul Turistic brodat 100% bumbac. Umplutura sintipuf hipoalergic. Prețul : 245lei

Perna 50x50cm cu Logoul Turistic brodat
100% bumbac.
Umplutura sintipuf hipoalergic.
Prețul : 245lei

Pernă pentru călătorii cu Logoul Turistic brodat 100% bumbac. Umplutura sintipuf hipoalergic. Prețul : 125lei

Pernă pentru călătorii cu Logoul Turistic brodat
100% bumbac.
Umplutura sintipuf hipoalergic.
Prețul : 125lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tricouri

Le puteți găsi în magazinele specializate a producătorului autohton – VASCONI. Adresele magazinelor le găsiți aici. Un tricou simplu, pentru bărbați costă 175 lei, iar pentru femei – 230 lei.

foto credit: Cristi Sutu

Tricou pentru femei. Bumbac 100%, Preț – 230 lei foto credit: Cristi Sutu

cristian neagoe- tricou

Tricou pentru bărbați. Bumbac 100%. Preț – 175 lei. foto credit: Cristian Neagoe

 —

Traiste 

De asemenea la VASCONI pot fi cumpărate și genți (mie îmi place să le spun traiste:) ), prețul variază între 125 și 150 lei.

traista moldova

Stickere

Cine vrea să-și personalizeze gadget-urile, poate să aleagă și să comande online un model de sticker de aici.

sticker logo

Suvenire

Aici găsiți pagina de facebook al suvenirelor din Moldova. Puteți să faceți comandă online, prin-un mesaj pe facebook sau la numărul de telefon: +37360555866. De asemenea îi găsiți la fiecare eveniment public din țară.

Colaje

Hanorace

În curând vor apărea pe piață hanorace stilate cu logoul turistic. Vă voi de de știre, imediat cum apar în vânzare.

foto credit: Alexei Burciu

foto credit: Alexei Burciu

Umbrele, șorțuri, veselă, agende, etc.

suvenire abc moldova

Pe magazinul online ABC Moldova găsești cea mai vastă gamă de produse cu logo, începând cu brelocuri, agende, căni, puzzle-uri, termosuri, șorțuri, umbrele și multe alte obiecte. Pentru comenzi personalizate sunați la numărul +37379935522, iar pentru mai multă informație căutați-l pe Marcel Albu.

Espadrile și cizme de cauciuc

Cei de la OLDCOM, de asemenea au primit dreptul de a utiliza logoul turistic, în scurt timp vor veni pe piață cu noi surprize pentru iubitorii de espadrile și cizme.

La moment au fost instalate dulapuri speciale pentru vânzarea produselor cu logoul turistic al țării în următoarele locații:

  1. Purcari
  2. Chateau Vartely
  3. Pensiunea Butuceni
  4. Jazz Hotel
  5. Magazinul Vinurile Moldovei

În curând vor fi deschise 2 puncte de vânzare la Cricova (în turnul recepției și în sala de degustări din orașul subteran.)

De asemenea suvenirele pot fi cumpărate și de la piața din scuarul Eminescu, magazinul Fantezie, de la Tucano și din Duty Free-ul din aeroport. În scurt timp vor fi și în 4 magazine duty free din alte puncte de trecere a forntierei.

Surprize

Oamenii talentați din Moldova ne pregătesc mai multe surprize. Artiștii Alina Bradu, Zveranski Arteom, Tatiana Gorbatencaia, cei de la Casa Cristea, Planeta Moldova, ABC, Ju Bijoux, Art Story au primit dreptul de a utiliza logoul turistic în activitatea lor și ne vor surprinde plăcut cu noile lor creații.

Suntem o palmă mică de pământ, dar avem atâtea motive de mândrie, unul din ele este noul logo de țară. Eu port cu mare drag, tricoul și traista primită în dar, iar fără pernuța de la Perna Mea nu plec nici într-o călătorie :).

Vă îndemn și pe voi să vă cumpărați tricouri, traiste, perne, carnete, căni, magneți și alte suvenire cu logoul turistic al Moldovei. Să promovăm Moldova împreună!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *