O Fetească Regală? (Concurs)

By  |  0 Comments

23 iulie e o zi specială pentru mine :). Combinația cifrelor din buletin o face anul ăsta și mai specială (da, dragii mei, fac 30 de ani 😀 ). E prima zi de naștere când nu vreau să fac o petrecere, dar dimineața am aflat un secret care m-a inspirat să scriu acest articol.

Azi e Feteasca Day! Da, despre Feteasca Regală de la Chateau Vartely e vorba ;). (Acum am înțeles de ce îmi place mie acest vin, e „născut” de ziua mea.)

Așa s-a întâmplat ca vinul de culoarea spicului copt și aroma merelor verzi să asiste la evenimentele importante din viața mea, iar pentru asta merită să fie promovat și savurat din plin (aduce noroc 😉 ).

 

Enjoy the silence #Orhei #LoveOrhei #Orheianca #ChateauVartely #FeteascaRegala #DescoperaMoldova #WineofMoldova #sunset #tfbMH

 

Una foto pubblicata da Svetlana Matvievici (@orheianca) in data:

Dacă tot eu nu fac petrecere, vin cu o propunere pentru voi ;). Comentați pe blog (cu tag) la acest articol, cu cine ați vrea să savurați o sticlă de Fetească Regală și cel mai norocos dintre voi va primi vinul de la Chateau Vartely – cadou!

Astăzi, Château Vartely vine cu ofertă specială: comandă Feteasca Regală la un preț de doar 40 lei. Sună la numărul 069641695 și comandă vinul. Să sărbătorim împreună ;).

feteasca day

Concursul este valabil până pe 27 iulie. 

Liusia Rotari, felicitări! Sticla de Fetească Regală e a ta!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *