Ludmila Beiu aduce frumosul în fiecare bucătărie

By  |  0 Comments

Am o admirație aparte pentru oamenii creativi, care își pun sufletul în fiecare lucrare creată. Azi vă invit s-o cunoașteți pe Ludmila Beiu, fondatoarea EuCreez, cea care vrea să aducă frumosul în fiecare bucătărie.

Ludmila Beiu este originară din orașul Orhei, iubește viața, natura, frumosul și este o visătoare care crede că prin muncă orice vis poate deveni realitate. Prima ei întâlnire cu mașina de cusut a fost în frageda copilărie, obișnuia să coase haine pentru păpuși și pentru ea, la mașina de cusut a bunicii. După universitate a urmat niște cursuri de croitorie, atunci a apărut în viața ei prima mașină de cusut modernă. Ce a urmat, a fost o nebunie!

„EuCreez” a apărut din suflet, spontan și neplanificat. Ludmila postase un tutorial pe facebook, în care prezenta cum a înnoit o pereche de mănuși uzate pentru bucătărie, postarea a trezit interes, nu a durat mult până a apărut și prima comandă de mănuși, apoi o față de masă și așa a început aventura numită „EuCreez”. A creat o pagină de facebook și a început să-și promoveze noua pasiune. Spune că nu ea a ales cusutul, dar mașina de cusut a ales-o pe ea.

Inevitabil, a urmat și momentul când a trebuit să aleagă între pasiune și serviciul său din domeniul construcțiilor. (Țin minte o postare de-a Ludmilei în care menționa că și-a dat demisia de la locul ei de muncă și se dedică 100% pasiunii sale pentru cusut). La exact un an de la acea decizie poate spune ferm ca a fost una foarte bună! Să te ocupi de pasiunea ta înseamnă libertate, plăcere, armonie, liniște, înseamnă „vreau”, dar nu „trebuie”, spune Ludmila Beiu, fondatoarea EuCreez. 

EuCreez decor textil

Așa cum nu produce în serie, fiecare lucrare e o creație aparte, aproape sufletului ei. Produce fețe de masă, șervețele, pernuțe, șorțuri personalizate, accesorii pentru gătit și multe altele. Vorbește mult cu clienții și primește o energie aparte de la fiecare din ei, a legat și multe relații frumoase de prietenie cu clienții săi. Adevărata plăcere este atunci când primește mesaje de încurajare și admirație.

Principalul izvor al inspirației este plăcerea și pasiunea pentru ceea ce face, la care se mai adaugă spiritul creativ și inventiv. Ludmila se inspiră și de la clienții săi, care vin cu idei originale și îndrăznețe. Provocările lor o ajută mult să evolueze și să creeze noi produse.

Ludmila Beiu ar vrea să aducă frumosul în fiecare bucătărie. Vrea să ajute gospodinele să își personalizeze bucătăriile după propriul gust, așa cum simt și visează ele, sau cum au nevoie conform culorilor și designului interior. Vrea ca șorțurile ei personalizate să fie un motiv în plus pentru a aduna întreaga familie la bucătărie, pentru a implica și copiii în procesul gătitului. Vrea ca masa, frumos și estetic decorată, să fie un motiv în plus pentru a aduna mai des oameni dragi. Vrea ca aceste mici detalii textile, să aibă un mare efect asupra gazdei și oaspeților ei.

Primește tot mai multe comenzi de la cetățenii noștri plecați peste hotare și speră că lucrările sale reprezintă un motiv în plus să își amintească de plaiul natal și să le aline dorul de casă.

Ludmila Beiu este într-o continuă dezvoltare de sine, nu încetează să-și cultive talentul și priceperea pentru a înfrumuseța cât mai multe case și suflete. Ne promite să ne uimească cu produse noi, unice și practice.

Pe Ludmila Beiu o puteți găsi pe facebook, iar lucrările sală le puteți admira pe pagina EuCreez.

 

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *