LostIn Codrii Orheiului

By  |  1 Comment

În Moldova a fost lansat un club pentru amatorii de aventuri. Iată ce scriu ei despre ei: Preferăm să călătorim fără a ne face planuri. Suntem doar noi și noi căi pe care ni le dorim! Avem un start, un finiș, capul și picioarele! Mai multe detalii găsiți pe pagina lor de facebook.

lostin

Clubul LostIn dă startul înregistrării pentru expediția Lost in Codrii Orheiului. Traseul are 25 km și străbate Codrii Orheiului, de la șoseaua națională M2, până la M14.  Organizatorii garantează o atmosferă veselă, o echipă activă și două nopți petrecute la rug, în compania stelelor. 

Cerințe față de participant:
Bărbat sau femeie; Vesel/ă.

Ce trebuie să conțină rucsacul participantului?
Cort; Sac de dormit; Izopren; Cană; Farfurie; Lingură; Lanternă;

Cum trebuie să fie îmbrăcat/încălțat participantul?
Încălțămintea trebuie să fie extrem de comodă, închisă cu talpă cat mai groasă, de dorit special pentru hiking/drumeție. Doua perechi de ciorapi, doua tricouri (ceva cu mânicile lungi), pantaloni, chipiu.

Alimentarea:
Toate produsele se vor cumpăra vineri, centralizat. Rog să excludem produsele ușor alterabile.

Transport:
Varianta 1 – să mergem cu mai multe mașini private cu un șofer care o sa ne lase în punctul A vineri și ne va lua din punctul B duminică.
Varianta 2 – să comandăm transport centralizat

11800484_857228871030032_6851237286730350917_n

M-aș fi înscris cu mare drag la acest eveniment, dar coincide cu degustarea de vinuri pe care o organizez, așa că vă îndemn pe voi să mergeți și să petreceri un weekend de neuitat în compania mai multor tineri aventurieri din țară.

Doritorii să se înregistreze aici.

Pentru mai multe informații despre club, planurile de viitor, sfaturi, puteți să-i găsiți pe facebook pe Victor Bunescu și Iulian Bercu, fondatorii LostIn.

Comentarii

1 Comment

  1. Ion Doaga

    11/08/2015 at 11:20

    Ce m-as pierde si eu prin codrii Orheiului.

    Imi aduc aminte de copilarie cind cutreeram paduri. Aerul proaspat, copacii inalti si sentimentul de aventura te insoteste cind te plimbi in paduri cu copaci inalti. Cind te simti atit de mic printre tulpinile de zeci de ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *