Alex Walker – fotograful rebel din Orhei

By  |  0 Comments

La început mi-a atras atenția numele (mai bine zis pseudonimul), mai apoi am văzut că e pasionat de fotografie și e din Orhei, așa că am decis să-i descopăr povestea lui Alex Walker.

L-am invitat la un interviu, ne-am văzut, am început să vorbim și din start i-am simțit energia, vibrațiile pozitive și o mare dorință de a schimba lumea din jurului lui. Nu înțelegeam cum așa ușor poți „citi” un om, dar când am aflat că e născut într-o zi cu mine nu am mai avut alte întrebări :). Leii sunt rebeli, iubesc libertatea, sunt ambițioși, mereu dornici de schimbări și acceptă ușor noi provocări în viață.

Alex Walker

Alex Walker e un tânăr din Orhei, care și-a găsit vocația relativ ușor, a schimbat brutăria pe aparatul de fotografiat. Mi-a povestit că în școală nu era cel mai exemplar elev, iar când a absolvit gimnaziul profesorii își făceau cruce că au scăpat de el :). A plecat la Chișinău să învețe de bucătar.

După colegiu a hotărât să meargă la armată. Pe mine m-a uimit acest fapt, puțini tineri în ziua de azi mai fac armata de bună voie. Mi-a spus că a fost o dorință de-a sa de a se afirma, o nouă provocare. În cazarmă a învățat să se organizeze, să-și asume responsabilitățile, să-și depășească limitele și să se maturizeze. Armata te organizează și te ajută să devii un bărbat punctual, responsabil și de cuvânt. Recomandă tuturor băieților să facă armata, care e o adevărată școală a vieții.

Armata

După ce s-a întors din armată, s-a angajat la o brutărie din Orhei, unde a lucrat mai bine de 5 ani. A copt pâine pentru toți orheienii, până într-o zi când s-a plictisit (așa-s cei din zodia leului, se plictisesc repede 🙂 ). Acolo deja descoperise tot ce era de descoperit, învățase toate tainele coacerii pâinii, știa tot procesul tehnologic cu ochii închiși și deja nu mai primea plăcere de la muncă.

O altă pasiune de-a sa este muzica. A fost DJ în Orhei o perioadă, are o colecție de playlist-uri de invidiat, dar iarăși într-o zi și-a dorit mai mult. A hotărât să se apuce de fotografie. Într-o zi și-a cumpărat un aparat de fotografiat (a dat o avere pe el) și a început să experimenteze.

alex walker

În prezent e foarte solicitat la evenimentele din Orhei, face ședințe foto gratuite pentru fetele din Orhei și vrea să fotografieze tot ce e frumos în orașul nostru. Mereu e în căutare, învață noi tehnici, experimentează și vrea să fie cel mai bun.

foto alex walker

E tânărul care nu vrea să plece din Orhei, vrea să-și deschidă propriul studio foto și să continue să aducă bucurii oamenilor prin fotografiile sale.

Vitalie&Oxana 14 Septembrie fast preview 2 În Orhei și-ar dori să avem piste pentru bicicliști, așa cum el e un biciclist înrăit, știe cel mai bine cât e de greu să mergi cu bicicleta pe drumurile din Orhei. Sperăm ca în scurt timp orașul Orhei să devină „bike friendly”.

alex walker bike

Îi doresc multe realizări frumoase, vise împlinite, lumină bună în fotografii și cât mai multe emoții pozitive. Toată energia să și-o canalizeze pe fapte bune și să schimbe lumea din jurul său..

Pe Alex Walker îl poți găsi ușor pe facebook sau la numărul de telefon 0680 38 707.

Biserica, lumina

Sursa foto: arhiva personală

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *