Despre oferta turistică vinicolă a Moldovei la Agro TV (video)

By  |  1 Comment

În Moldova a fost lansată recent o nouă televiziune – AGRO TV, una nișată și cu mare potențial, aș zice eu, din considerentul că suntem totuși o țară agrară, iar ei vin cu informații utile, fără politică și cancan.

Împreună cu Natalia Țurcanu, director executiv ANTRIM, am fost invitate la DIALOG (emisiune moderată de Dorin Galben) să vorbim despre oferta turistică vinicolă a Moldovei și despre participarea Moldovei la Târgul de Turism al României, de la care tocmai ne-am întors.

Vedeți mai jos emisiunea.

Despre turismul din Moldova putem vorbi multe, dar cel mai important e să conștientizăm rolul fiecărui dintre noi în promovarea țării și să acționăm, nu doar să vorbim 😉 . Putem începe cu utilizarea eficientă a rețelelor de socializare. Atunci când vedeți ceva frumos în jurul vostru, treceți de la selfie-uri la poze interesante și utile, dați sens postărilor, folosiți hashtagurile: #Moldova, #DescoperaMoldova, #visitMoldova, #moldova_mea, etc. Așa contribuim împreună la crearea imaginii Moldovei cel puțin pe instagram 🙂 .

Împreună putem fi ambasadorii turismului pe online!

PS: După emisiune am cunoscut-o live (ne știam doar din online până atunci) pe Zinaida Jioară, directorul AGRO TV. Mare mi-a fost bucuria să aflu că și ea este o orheiancă, mândră de locurile natale :). Îmi doresc să-i iau un interviu în curând și să-i descopăr povestea, sunt sigură că are foarte multe de spus, iar noi avem multe de învățat de la ea.

Agro TV Dialog

Comentarii

1 Comment

  1. Pingback: Orheianca în presă - orheianca.eu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *