Descoperă Moldova – în căutare de „nuferi”

By  |  0 Comments

Îmi iubesc țara, îmi iubesc orașul, cartierul, strada, casa. Le iubesc pentru sunt parte din mine. Aici m-am născut, am copilărit, am învățat, am muncit și muncesc, aici trăiesc și-mi beau ceaiul în fiecare dimineață. Țara asta suntem noi și de noi depinde ce se întâmplă în ea, cum arată ea și cum ne văd alții.

E cel mai ușor să critici, dar te-ai gândit vreodată că atunci când vorbești de rău despre țara ta, îți torni cu noroi în cap? Pentru că țara ești tu!

Sunt genul de persoană care vede nuferii de pe lac și nu caută noroiul de la fundul lacului. Cred că avem mulți „nuferi” frumoși pe lacul nostru, care merită descoperiți și admirați. Să mai ridicăm privirea din noroi și să ne focusăm pe lucruri frumoase.

Acum vine întrebarea: Ce poți să faci ca oamenii din jur să vadă „nuferii”, dar nu noroiul de pe lacul tău?

În primul rând îi inviți să vină pe malul lacului, să vadă cu ochii lor că avem nuferi, le creezi condiții să ajugă la ei și te retragi. Îi lași pe oameni să rămână singuri în fața lacului, să-l descopere și să-și facă impresii.

Când ești întrebat despre Moldova, tu ce le spui oamenilor? De ce ar trebui ei să vină să în Moldova? Ce le recomazi să viziteze? Cu ce am putea să-i impresionăm?

În perioada 21-25 aprilie 2015, un grup de bloggeri din România, SUA și Moldova vor călători prin țară și vor Descoperi Moldova, într-un infotrip organizat de către USAID CEED II.

descopera moldova

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *