Tu cum îți salvezi amintirile?

By  |  0 Comments

Imaginează-ți că într-o zi dispare internetul!

Da, știu că asta pare imposibil, dar hai să facem un exercițiu de imaginație.

Acum ne „trăim viața” și ne păstrăm amintirile pe Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest, Dropbox, Picasa, bloguri, telefoane, carduri, harduri, USB-uri, etc. toate legate de gadgeturi și internet.

Prima oară când am pierdut niște poze de pe un telefon, îmi părea atât de rău că nu reușisem să printez câteva dintre ele! Într-o zi, cineva a încercat să-mi spargă contul de Facebook, iar recent am aflat că unei  cunoscute i-a fost furat contul de Instagram. Știu că sună prea pesimist, dar ni se poate întâmpla fiecăruia. „Viața” din online e una virtuală și poate dispărea în orice moment.

De când a apărut în viața mea minunea cu ochii de ciocolată, mi-am propus să avem cât mai multe #ourmoments, iar pe hashtagul #HappyLia să apară tot mai multe amintiri frumoase din călătoriile și activitățile noastre.

Pe 1 decembrie e ziua ei, face 6 ani și mi-am propus ca în acest an să-i reinventez amintirile și să-i tipăresc o bună parte din fotografiile noastre postate pe Facebook, pentru a le admira și peste ani.

”Complice” la surpriza de ziua ei este tot un gadget 😀 inteligent și elegant, cu care ne-am înțeles repede ;).

Imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 3785 All-in-One mi-a ușurat munca și în câteva minute a printat fotografiile alese chiar direct din Facebook. E foarte ușor de folosit, se conectează direct cu telefonul (prin wifi), alegi poza, setezi câteva detalii și dai „print”. Mai simplu decât atât nici că se poate ;).

Tehnologiile vin în viața noastră ca să ne ajute, iar o imprimată compactă, multifuncțională, inteligentă, elegantă și ușor de folosit, așa cum e cea de la HP, te poate scoate din multe situații neprevăzute.

O imprimantă este acea „poartă” ce face legătura dintre viața din online cu cea din offline, iar fotografiile printate sunt dovada „vie” a clipelor fericite transformate în amintiri.

Urmează să-i umplu un perete din  camera ei cu zeci de poze, iar după petrecerea de ziua ei, o voi învăța și pe ea să „comunice” cu imprimanta.

Trăiește-ți viața cu intensitate și #reinventeazamintirile, păstrează-le vii cu imprimanta HP DeskJet All-In-One Printer for Home

Caracteristici tehnice și alte detalii despre imprimanta care îți economisește timpul și banii găsești aici.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *