Vino la Târgul de oportunități de studii pentru elevii din raionul Orhei

By  |  0 Comments

La data de 17 martie 2018, în incinta Centrului Raional de Cultură “Andrei Suruceanu” din orașul Orhei, va fi organizat Târgul de oportunități de studii pentru absolvenții gimnaziilor din raionul Orhei.

Evenimentul va începe la ora 10 și va dura 4 ore.

Evenimentul este organizat de Consiliul Raional al Tinerilor din Orhei, Centrul de Tineret Orhei , Serviciul Tineret și Sport, Direcția Generală Educație în parteneriat cu Consiliul Raional Orhei, Centrul Raional de Cultură “Andrei Suruceanu” Orhei, Colegii și Școli Profesionale, licee din RM.

Activitatea are drept scop promovarea lumii profesiilor pentru tinerii din raionul Orhei cu vârsta cuprisă între 14-16 ani cu scopul facilitării alegerii vocaționale.

La târg vor fi prezenți reprezentanți din 7 Școli Profesionale, 14 Colegii și 4 Licee din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului tinerii vor avea posibilitatea să obțină informații despre ofertele educaționale ale Instituțiilor de Învățământ Secundar, licee dar și să comunice direct cu reprezentații acestor instituții.

În cadrul acestui eveniment Consiliul Raional al Tinerilor din Orhei va asigura o echipă de voluntari pentru o mai bună organizare și desfășurare a evenimentului.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment puteți lua legătura cu:

068569511-Felicia Mișin, șefa Departamentului Proiecte, CRTO, 069301319- Mudrea Sivia, cordonator Consiliul Raional al Tinerilor din Orhei, 079031378- Erhan Corina, director Centrul de Tineret Orhei. 

 

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *