Vino la Antrim Incoming Travel Forum editia III

By  |  0 Comments

Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova invită reprezentanții industriei să participe la cea de-a III ediție a ANTRIM Incoming Travel Forum – un eveniment care aduce în discuție cele mai emergente provocări și oportunități de dezvoltare a industriei de turism intern și receptor din Moldova.

Rolul acestui eveniment este de a crea o platformă de colaborare dintre actorii din toate domeniile conexe industriei turismului: tur operatori, pensiuni turistice, ghizi, vinării, organizatori de evenimente, companii avia, HORECA, meșterii populari, etc.

Turismul receptor constituie cea mai eficientă formă de turism, catalizator al cresterii economice, dezvoltării regionale și desigur dezvoltării socio-culturale a societății. Promovarea Moldovei pe plan internațional prin campanii de promovare inteligente, creative asigură creșterea vizibilității Moldovei ca destinație turistică. Moldova este în top țări ce merită a fi vizitate în 2018, datorită eforturilor de promovare pe plan internațional prin activități consolidate ale industriei, coorodonate și coerente. Urmare a lansarii campaniei Fii Oaspetele Nostru, instituțiile statului au declarat Anul 2018 – Anul Ospitalității în Republica Moldova. Despre impactul campaniei si a spotului de promovare dar si despre actiunea Adoptă un Turist din cadrul campaniei Fii Oaspetele Nostru, vom discuta la primul panel al Forumului de Incoming cu cei care au contribuit la „viralitatea” campaniei de promovare. 

Vinul Moldovei și turismul vinicol este elementul central al ofertei turistice a țării și este promovat intens pe plan local si international de catre agențiile de turism. Totuși, acestea generează doar 10% din numărul total de vizitatori la vinării.
Tot mai multe vinării mari și mai mici încep să presteze și servicii prin care să atragă tot mai mulți turiști direct la vinărie – de la cazare pînă la organizare de evenimente inovative direct în podgorii și itinerarii cu bicicletele de la o vinărie la alta sau ateliere ce oferă experiențe unice turiștilor. Cum vinăriile în colaborare cu operatorii de turism și alți mici prestatori de servicii turistice pot colabora în vederea dezvoltării de produse turistice noi? Ar putea oare Drumul Vinului versiunea 2.0 să contribuie la o explozie de oferte atractive pentru turiștii străini? Acestea sunt doar câteva întrebări la care vor răspunde experții din domeniu în cadrul celui de-al doilea panel de discuții.

Evenimentul este organizat de ANTRIM cu suportul strategic al Proiectului de Competitivitate al USAID Moldova, Guvernul Suediei si MIEPO, în parteneriat cu Oficiul Național al Viei și Vinului.

Cei interesați să participe vor completa formularul de participarehttps://goo.gl/forms/KRxzyGL19dVpYTvI3 până miercuri, 21 martie 2018 si/sau pot confirma prezența la adresa de email executive@antrim.md.

Evenimentul va avea loc în Centrul de Convenții Radisson Blu Leogrand Hotel, sala Nistru, cu începere de la ora 10:00.
Participarea la eveniment este GRATUITĂ.

Mai multe detalii găsiți aici.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *