Lilia Corolețcaia – adminul „Mămicilor din Orhei”

By  |  0 Comments

Admir orheiencele cu inițiativă și îmi doresc să fi cunoscute și apreciate pentru ceea ce fac. Dacă ești o mămică din Orhei înseamnă că ai auzit de grupul de pe facebook „Mămici din Orhei” :), dacă nu, atunci afli acum de existența lui 😉 .

lilia-coroletcaia-mamici-din-orhei

Cine e Lilia Corolețcaia?

Este o mămică a două fetițe superbe, Viviana și Fabiana, care vrea să schimbe lumea prin implicare, e femeia care a fondat grupul „Mămici din Orhei” și cea care, împreună cu Svetlana Harea (Șarban) și Ina Negruța îl administrează deja de 1 an.

lilia-sveta-ina

Ideea creării grupului a apărut după târgul de caritate „Save Teresa”organizat de către Lilia Corolețcaia acum un an, în Orhei, cu scopul de facilita schimbul de experiență dintre mămicile din Orhei. Un grup creat pentru a găsi răspunsuri și a veni cu sfaturi, unde poți rezolva problemele mai ușor, unde îți poți face noi prietene, unde rutina zilnică se face mai puțin observată, iar depresia postnatală aproape că nu există. În grup acum sunt peste 2400 de membre.

 

În primul an de activitate, mămicile din Orhei au organizat mai multe activități de caritate, ajutând zeci de familii social vulnerabile, atât cu mijloace bănești, cât și cu produse, de asemenea au fost colectate multe donații de peste hotare, astfel au adus bucurie oamenilor și au făcut lumea din jurul lor mai frumoasă.  Au fost organizate mai multe târguri pentru mămici, dar și întâlniri în offline cu membrele grupului. Grupul a devenit o sursă de informare,  inspirație și motivație pentru mămici, iar numărul membrelor e în continuă creștere.

Recent, mămicile din Orhei au organizat prima petrecere aniversară, unde s-au distrat pe cinste și au mai uitat un pic de grijile cotidiene.

lilia-coroletcaia

Pe viitor, Lilia își dorește să organizeze mai multe activități utile pentru mămici, cum ar fi seminare cu medici și psihologi, târguri și alte activități pentru mămici și copiii lor, de asemenea să continuie evenimentele caritabile.

lilia-coroletcaia-fetele

Pe lângă „job-ul full time” de mămică, Lilia Corolețcaia e un executor judecătoresc de o înaltă clasă, care își iubește serviciul și muncește din greu pentru binele oamenilor. E genul de femeie care își încarcă bateriile din energia oamenilor pe care îi ajută și e mereu pusă pe fapte bune. Își dorește să facă lumea mai bună și chiar îi reușește!

lilia-coroletcaia-admin

Lilia e o altă orheiancă, aparent simplă, care are un job, o familie, copii, prieteni și multe activități, dar dorința de a face lucruri bune și harul cu care îi reușește, o face specială și demnă de urmat.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *