Hai la Future of Media Conference 2017

By  |  0 Comments

Din februarie 2016, merg la evenimentele organizate în România. La primul eveniment (Social Media Summit 2016) am avut impresia că am ajuns în viitor 😀 . Mulți bloggeri, speakeri interesanți, multe subiecte noi pentru mine (o parte dintre noțiuni mi le notam în carnet, ca să le caut pe google ulterior) și multă motivație.

După Social Media Summit au urmat și altele, iar evenimentul care m-a marcat a fost Webstock 2016 (la acea ediție am fost și premiată la Webstock Awards pentru dezvoltarea proiectului #DescoperaMoldova), m-am întors acasă cu multă inspirație și motivație, cu o direcție mult mai clară cum funcționează ”planeta” Social Media.

Un alt eveniment care a contribuit la dezvoltarea mea, este Etravel Conference (și acolo am fost premiată la Etravel Awards).

În 2017-2018 mi-am propus să nu ratez niciun eveniment care are tangență cu social media, bloguri, digital, turism, PR, etc. Bloggeri au posibilitatea să primească invitație gratuită la evenimente, devenind astfel bloggeri acreditați.

Hai cu mine la următorul eveniment marca Evensys – Future of Media 2017!

23 noiembrie 2017, Ramada Bucharest Convention Center

Future of Media 2017 va fi o ediție despre creativitate, cu studii de caz și mult know-how din digital, advertising și marketing și va prezenta cele mai noi tendințe care au impact în comunicarea brand-urilor din România. Bloggerii activi și pasionați de social media și comunicare pot solicita acreditare pentru participarea la conferință, prin completarea formularului disponibil aici: http://www.2017.futureofmedia.ro/inregistrare.php#top

Mai multe detalii despre program, speakeri și înscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.2017.futureofmedia.ro

Facebook Page

Facebook Event

Official Website

Hashtag oficial: #futureofmedia17 

Ne vedem pe 23 noiembrie, la București, la Future of Media 2017 (vin și de această dată cu ”bucurii” 😉 ).

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *