Vrei să devii blogger? Vino în Sera de Bloggeri

By  |  0 Comments

În acești 4 ani de activitate în blogosferă, am încurajat și susținut o bună parte din bloggerii începători. O fac și în prezent, discret și din tot sufletul, fără a face publice acțiunile din culise.

Sunt oameni care au fost chemați pe la emisiuni, oameni care au primit propuneri de colaborare, au stabilit parteneriate, și-au găsit joburi, iar o bună parte dintre ei nici acum nu știu cine a stat în spatele acestor începuturi.

Pe alții i-am ajutat prea mult, până s-au urcat în cap, iar după o vreme m-au și trădat. De la acești oameni am învățat cel mai mult și chiar le sunt recunoscătoare că au plecat din viața mea.

Au fost și oameni incompetenți pentru care am roșit, asumându-mi gafele lor, care până în prezent mă vorbesc de rău, pe unde apucă (Poate ele nu cunosc, dar  vorbele lor „bune” ajung foarte repede la urechile mele. ).

Susținere. Încurajare. Motivare

Am avut și am mare noroc de oamenii din viața mea (mai deștepți decât mine), care m-am criticat, m-au îndrumat, m-au susținut, au crezut în mine, m-au ajutat să-mi depășesc limitele și să-mi realizez ideile. De la ei am învățat multe și tot de la ei vine și dorința de a da mai departe, discret, în liniște și din tot sufletul.

Au fost momente când am așteptat mai multă susținere din partea comunității de Moldova, dar nu prea a fost să fie. Mai durează ceva timp până la etapa de solidaritate și susținere reciprocă.

Multe s-au schimbat în viața mea, de când m-am legat cu oamenii de la Centrul de Tineret Orhei  😀 . (Centrul ăsta chiar creează dependență 😀 . ) De fiecare dată când mă întorc din vacanțe, neapărat trec să-i văd. Acolo mereu găsesc oameni cu beculețele aprinse, oameni pozitivi, proactivi, de la care te încarci cu energie.

Sera de bloggeri

De la o vreme, tot mai mulți tineri vor să se facă bloggeri/vloggeri și cer sfaturi de la mine, de aici și ideea proiectului. (Ana-Maria, numele proiectului îți aparține 😀 , mai ții minte discuția de la Vernisajul Vinului 😀 ?) 

Sera de bloggeri este un proiect de identificare, inițiere și dezvoltare a unei comunități de bloggeri din Orhei. 

Dacă petreci mult timp în mediul online, îți place să scrii, ai idei și gânduri pe care crezi că ar trebui să le cunoască o lume întreabă, vrei să-ți faci un blog și să inspiri lumea, atunci te invit să faci parte din comunitatea „Sera de bloggeri” și să participi la prima noastră întâlnire offline. 

23 mai 2018, ora 15.00, la Centrul de Tineret Orhei (str. Vasile Mahu 120)

– vom identifica nișa blogurilor
– vom stabili un plan editorial
– vom învăța abilități tehnice de administrare a blogului

Mulțumesc participantelor de la Girl Power pentru inspirația de a iniția acest proiect.

Participarea este gratuită. Locurile sunt limitate. Nu există limită de vârstă.

Înregistrarea se face printr-un mesaj în privat cu exprimarea intenției și motivației de a crește în Sera de bloggeri.

Să vedem ce culturi vom planta în seră și ce roade vom culege 😉 , iar până atunci avem mult de muncit.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *