Vreau un teren de joacă pentru copilul meu

By  |  0 Comments
Ne plângem că nimeni nu face nimic în țara asta, că suntem acolo unde suntem, din cauza conducătorilor. Asta știm să facem cel mai bine, să ne plângem de milă, să criticăm, să stăm în fața ecranului și să comentăm, dar mai puțin știm să ne implicăm, să ne solidarizăm.

Am așteptat mai mult de 1 an, că să vină cineva și să ne facă un teren de joacă pentru copii, în sectorul unde locuiesc. Am întrebat dacă primăria nu intenționază să facă ceva, am stat și m-am indignat că nu avem un spațiu amenajat pentru cei mici, nu avem un topogan, un leagăn, o trambulină. Dar nimic n-am făcut.

Îmi place fraza ”Schimbarea începe de la tine”, iar eu vreau schimbări, vreau ca toți copiii din sectorul Lupoaica, din Orhei, să nu mai alerge prin jurul magazinului, dar să se joace, fericiți, într-un spațiu amenajat, special pentru ei.
Provocarea lui Roman Boțan a fost mai mult decât o provocare, m-a ambiționat să lansez ideea.
Am fost la primărie și am scris un demers, prin care am solicitat acordul primarului, pentru a începe amenajarea terenului de joacă. Acum aștept răspunsul. Voi deschide un cont în lei, euro și dolari, pentru toți oamenii buni, care vor să ne ajute, atât din țară, cât și de peste hotare.
Până vin actele, urmează să organizez o întrunire cu părinții din sector, să vedem fiecare cu ce putem contribui. Știu că nu va fi ușor, dar nimic nu e imposibil, când îți dorești cu adevărat. I-am promis fiicei mele că va avea un topogan, pe stadion (iar asta e cea mai mare motivație).
În sectorul Lupoaica locuiesc peste 350 de copii, mai mici de 7 ani. Haideți să fim solidari, să trecem de la vorbe, la fapte și să facem acești copii mai fericiți. Împreună, putem facem lucruri frumoase!
Îm curând voi veni cu noi detalii.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *