Veronica Negruța – mama cărților senzoriale din Orhei

By  |  0 Comments

Veronica Negruța s-a făcut remarcată în mediul online datorită noii sale pasiuni și anume confecționarea cărților senzoriale pentru copii.

Am invitat-o la un interviu ca să-i descopăr povestea, iar la întâlnire au venit doi :).

13016397_1735783836639165_1806706410_o

Veronica Negruța este o orheiancă tânără, frumoasă și creativă, din satul Chiperceni, care și-a făcut studiile la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Orhei, în prezent își continuă studiile la Universitatea Pedagogică „Ion Creangă” din Chișinău. La doar 21 de ani este deja căsătorită, lucrează educatoare la grădinița „Curcubeu” din orașul Orhei și este în așteptarea primului bebeluș.

13022345_1735789109971971_10474405_n

La începutul lunii martie a ieșit la în concediul de maternitate, iar după câteva zile de stat acasă s-a plictisit și a început să caute pe internet cu ce să-și ocupe timpul. Cel mai mult a rămas impresionată de cărțile senzoriale și a hotărât să încerce să facă una pentru nepoțelul ei. A căutat materiale la Orhei și a confecționat prima carte. După ce a postat-o pe internet, mai multe persoane s-au arătat interesate de această carte deosebită.

La încurajarea și insistența nașei sale, Ina Negruța, pasiunea de a confecționa cărți senzoriale începe să-i aducă mai mult decât plăcere, dar și bani.

13054641_1735762683307947_130502454_o

Comenzile au început să apară rapid, ceea ce a determinat-o pe Veronica să investească în materie primă de o calitate mai înaltă și să caute cele mai originale și deosebite accesorii.

Cărțile senzoriale sunt recomandate copiilor de vârstă preșcolară. Cei mai curioși sunt copiii de până la 3 ani, în special la zgomotul scos de piesele detașabile.

O carte tradițională are 12 pagini, toate având sarcini diferite, poate fi cu tematică și sarcini diferite.

veronica carti senzoriale

Cărțile senzoriale dezvoltă motorica, creativitatea, și ajută copilul să descopere lumea, iar fiecare sarcină dezvoltă câte un proces psihic aparte, cum ar fi memoria și gândirea. Culorile vii și texturile diferite determină copilul să atingă, să simtă și să învețe lucruri noi.  Aceste cărți sunt cea mai bună alternativă la telefoanele mobile și la tablete. Oferiți-le copiilor jocuri adevărate, nu doar virtuale.

Dacă vă doriți o carte senzorială, alegeți modelul și apelați la Veronica, ea vă va crea cartea mult dorită timp de 5 zile. Grăbiți-vă s-o contactați acum, cât mai are timp :), în curând prioritatea numărul 1 va deveni copilașul ei și veți fi nevoiți să așteptați mai mult timp până veți primi comanda. carti senzoriale

Pe lângă cărți senzoriale, Veronica mai confecționează genți personalizate, iepurași de Paști și alte obiecte interesante din fetru. Prima geantă a fost făcută, de asemenea pentru nepoțelul ei, Sandu, care este cea mai importantă sursă de inspirație.

geanta fetru iepuras de pasti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toate creațiile Veronicăi pe găsiți în acest album. Pentru comenzi îi puteți scrie pe facebook sau contacta la numărul de telefon +37368906728.

Îmi place să comunic cu persoanele creative și să mă încarc cu energia lor, iar Veronica Negruța este o sursă nesecată de voie bună și energie pozitivă, care o transmite foarte ușor obiectelor ce le confecționează, cu multă dragoste și dedicație. Îi doresc o naștere ușoară, un îngeraș cuminte, multă inspirație și realizări frumoase.

 

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *