Valentin Boghean ne invită la concert (CONCURS)

By  |  8 Comments

Dacă mă întrebați cine e cel mai iubit cântăreț din Moldova, după mine trofeul îl primește pe bună dreptate Valentin Boghean, romanticul incurabil al neamului românesc. Îl cunoșteam de când era instrumentist în formația Trigon, iar acum 5 ani m-a cucerit și cu vocea sa.

A devenit cunoscut cu piesa „Boschetarul”, care nu a fost decât o scrisoare dedicată unei foste iubite. Pasiunea și emoția cu care cânta piesa asta nu a lăsat pe nimeni indiferent (eu, ca și mulți prieteni de-ai mei am ascultat-o pe repeat multe nopți).

Primul concert al lui Valy n-am să-l uit niciodată. Eram însărcinată, iar bebe era foarte încântată de ce aude și-mi transmitea cele mai frumoase emoții. Am mers atunci în culise, să-l îmbrățișez și să-i mulțumesc pentru emoțiile magnifice trăite în timpul concertului.

De atunci merg în fiecare an, cu mare drag, la concertele sale. În acest an vreau să-i fac mamei un mic cadou și să mergem împreună.

Valentin Boghean ne invită la concertul său „Galbenă gutuie”, de la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău, pe data de 20 decembrie, la ora 17.00. 

valy boghean Galbena gutuie

Alături de Valy pe scenă vor urca marii instrumentiști Valeriu Cascaval, Garry Tverdohleb, Valentin Schirca, Radu Talambuta, Sandu Focsa, Gheorghe Postoronca, Sandu Daraban, Oleg Lascu, Vitalie Turcanu, oamenii care fac magie pe scenă, cu instrumentele lor.

Prețul biletelor este între  150 – 400 lei și poate fi cumpărat online sau la casele Palatului Național.

Pentru mai multe informații sunați la: 079991404, 022 21 35 44.

CONCURS

Am două bilete pentru tine la concert. Pentru a le câștiga, trebuie doar să comentezi pe blog în câteva cuvinte, de ce vrei să mergi la concert și să-i dai tag persoanei pe care vrei s-o iei cu tine.

Sâmbătă la 12.00 voi desemna câștigătorul, care va primi 2 bilete la concertul de duminică.

Valy Boghean bilete

Ne vedem la concert!

Baftă 😉

Update

Câştigătoarea este Stuncik Stunca. A fost cea mai norocoasă.

castigatoare concurs

 

Comentarii

8 Comments

 1. Natalia

  15/12/2015 at 14:41

  Mi-as dori aceste bilete pentru socrii mei,ca e ziua soacrei si ea visează să meargă la Valy Boghean la concert da nu si-a permis niciodată.Ar fi cel mai frumos cadou pentru ea,caci il adora de cind a început să cînte.

 2. Natalia

  15/12/2015 at 14:43

  Ar fi fost un cadou foarte frumos pt parintii mei care cu siguranta ar aprecia muzica lui Vali Boghean

 3. Diana

  15/12/2015 at 15:16

  Eu aș vrea să merg cu iubitul meu, îmi aduce aminte de începutul relației noastre, când eram ca niște copii complet îndrăgostiți și el îmi dădea link cu piesa „boschetarul” 🙂 mi-ar plăcea să retrăiesc momentele acelea, când nu aveam nicio grijă, doar fluturași în stomac 🙂

 4. Tania

  15/12/2015 at 15:39

  Bună, eu cu prietena mea (Tania) suntem fane inflacarate ale lui Vali, ne-a face o enorma placere sa fim prezente la concerul sau, te pup si te citesc :*

 5. ecaterina

  15/12/2015 at 15:45

  Ador acest cintaret si doresc din suflet aceste bilete

 6. Maria

  16/12/2015 at 08:34

  Are cintece de suflet caci ascultindule iti aduce liniștea si bunastarea

 7. Cristina

  16/12/2015 at 22:50

  Buna! Mi-as dori sa merg la acest concert impreuna cu prietena mea (Maria), motive pentru care sunt multe, ne cunoastem de ceva timp si anii cit am invatat in clasele gimnaziale, am trait momente frumoase… acum petrecem foarte putin timp impreuna(citeva zile pe luna, suna frumos pentru noi). Acest concert mi-ar oferi posibilitatea sa ma relaxez si sa petrec clipe frumoase impreuna cu scumpa mea prietena, care la sigur nu se vor pierde in timp, raminind a fi pe primele pagini in cartea clipelor, cind am trait viata la pozitiv! Si cel mai important pasiunea si emotia cuvinte cel definesc pe Valentin Boghean si eu am ascultat pe repeat multe nopți la rind piesa Boschetarul.
  Un cadou frumos in ajunul sarbatorilor de iarna! Indiferent cine vor fi norocosii eu va urez sa petreceti timpul frumos (sau poate o sa-l petrecem noi =D). O iarna cu zapada si multa iubire. Ginduri bune! :*

 8. Nastea

  16/12/2015 at 23:17

  Fiti Mos Nicolae si veniti cu un cadou pentru omagiata de pe 19 decembrie.. va multumesc si sunt f intragostita de piesa *Boschetar…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *